上一頁下一頁
發新話題

winwin徵男女朋友~~~Part 26

收藏  |  訂閱
738  6.2k

引用:
原帖由 雲雲地 於 2008-9-28 02:43 發表 查看引用來源

不過未讀完吖嘛:smile_40:
如果繼續做呢行, 就一定要讀架喇...........冇學歷, 做到識飛都係得雞碎咁多架咋:smile_39:
我都知~:smile_39:

所以一入左呢行, 就等如洗濕左個頭, 無得返轉頭:smile_39:

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2008-9-28 02:48 AM 發表 查看引用來源

唔係都有十幾k架咩
咁要睇你讀到咩 level, 做咗幾耐, 同埋做 d 咩公司囉:smile_38:

引用:
原帖由 winwin8888 於 2008-9-28 02:47 AM 發表 查看引用來源

時間唔等人:smile_39:
咁妳要諗下啦

引用:
原帖由 黑夜爵士 於 2008-9-28 02:47 發表 查看引用來源
哦.知道
等你唷~:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 winwin8888 於 2008-9-28 02:49 AM 發表 查看引用來源

所以一入左呢行, 就等如洗濕左個頭, 無得返轉頭:smile_39:
我 AL 之後就係做 a/c 架喇...冇諗過轉行呀:smile_13:

引用:
原帖由 winwin8888 於 2008-9-28 02:49 AM 發表 查看引用來源

winwin:smile_38: 入黎hi吓你:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2008-9-28 02:50 發表 查看引用來源

咁妳要諗下啦
已經諗得好清楚啦~

引用:
原帖由 粗麵 於 2008-9-28 02:51 發表 查看引用來源

winwin:smile_38: 入黎hi吓你:smile_30: :smile_30:
早就要啦~:smile_38:

你咁遲架~:smile_22: :smile_30:

引用:
原帖由 雲雲地 於 2008-9-28 02:50 發表 查看引用來源

我 AL 之後就係做 a/c 架喇...冇諗過轉行呀:smile_13:
咁你就更加要讀埋佢啦~~

引用:
原帖由 雲雲地 於 2008-9-28 02:49 AM 發表 查看引用來源

咁要睇你讀到咩 level, 做咗幾耐, 同埋做 d 咩公司囉:smile_38:
全部都係一般囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆