上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手....... ─【42】

收藏  |  訂閱
737  5.1k

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-9-16 10:06 PM 發表 查看引用來源
但你唔會得罪我的
你又知:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 deltakkchan 於 2008-9-16 10:08 PM 發表 查看引用來源

你又知:smile_13: :smile_13: :smile_13:
你講野客客氣氣, 又見義勇為, 典會得罪我
有次有人o向蓉兒 post 講粗口, 我見到的, 所以我入來了, 雖然唔係入來幫拖,
不過唔想個 post 得你同佢罵戰, 見蓉兒返來, 所以我都無再入去了

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-9-16 10:15 PM 發表 查看引用來源
你講野客客氣氣, 又見義勇為, 典會得罪我
有次有人o向蓉兒 post 講粗口, 我見到的, 所以我入來了, 雖然唔係入來幫拖,
不過唔想個 post 得你同佢罵戰, 見蓉兒返來, 所以我都無再入去了
花姐原來你都見到:smile_35: 我唔係咩嘢見義勇為,都係睇人架喳!有啲人太過份係唔可以忍,所以要出聲:smile_35:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-9-16 10:07 PM 發表 查看引用來源

攬攬 tim ................. 過來過來...........
有冇咁着數呀

引用:
原帖由 deltakkchan 於 2008-9-16 10:26 PM 發表 查看引用來源

花姐原來你都見到:smile_35: 我唔係咩嘢見義勇為,都係睇人架喳!有啲人太過份係唔可以忍,所以要出聲:smile_35:
最後蓉兒調解左, 佢處理得好好

引用:
原帖由 DSHK 於 2008-9-16 10:26 PM 發表 查看引用來源

有冇咁着數呀
唔攬就算囉........ 以後都無得攬:smile_45:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-9-16 10:29 PM 發表 查看引用來源

最後蓉兒調解左, 佢處理得好好
所以我好服佢架

引用:
原帖由 deltakkchan 於 2008-9-16 10:31 PM 發表 查看引用來源

所以我好服佢架
我比較少接觸佢, 不過知佢好善良的

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-9-16 10:30 PM 發表 查看引用來源

唔攬就算囉........ 以後都無得攬:smile_45:
都知無架啦:smile_24:

我訓先喇:smile_35:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-9-16 10:35 PM 發表 查看引用來源
我比較少接觸佢, 不過知佢好善良的
係呀!佢心哋好好對朋友又好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆