上一頁下一頁
發新話題

830 灣灣 noon K + 跟團跟腩到谷腩氣, 無心機出Post【20權限以上唔腩駛入黎睇】

收藏  |  訂閱
1.3k  21.6k

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-9-3 02:44 PM 發表 查看引用來源

扮哂野:smile_45:哂命:smile_30::smile_30:
!^* 在手,天下我有

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-3 02:44 PM 發表 查看引用來源

有無食白瓜子同檳榔:smile_47:  
個ca莫x慰幾得架, 若然俾禾撞到, 禾就......可能.......或者.......應該.......:smile_47:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-3 02:48 PM 發表 查看引用來源

記得上次啊 pk 仔灣灣揾女,我都睇到佢個樣
係喎, 個pk仔單野點呀? 佢有毛擺謝師宴呀?

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-9-3 02:41 PM 發表 查看引用來源

係啦:smile_38:縱壞晒:smile_42:
唔介得爭住睇我地房

引用:
原帖由 louises 於 2008-9-3 02:50 PM 發表 查看引用來源

個ca莫x慰幾得架, 若然俾禾撞到, 禾就......可能.......或者.......應該.......:smile_47:  
PM樓主問下囉~~~:smile_38:

引用:
原帖由 louises 於 2008-9-3 02:53 PM 發表 查看引用來源

係喎, 個pk仔單野點呀? 佢有毛擺謝師宴呀?
两個都失盅

引用:
原帖由 盤古 於 2008-9-3 02:53 PM 發表 查看引用來源
PM樓主問下囉~~~:smile_38:  
死物問人, ca有幾大幾多床呀, 有心執, 兩晚一定搵到, 問題係會唔會為條咁既囡咁神心啫, 你估係搖溜扒/山羚溜

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-3 02:55 PM 發表 查看引用來源

两個都失盅
真現實, 求人就好地地~佢自己就起雙飛:smile_39:

真係好人無好報~早知就報大數:smile_39:

引用:
原帖由 louises 於 2008-9-3 03:05 PM 發表 查看引用來源

真現實, 求人就好地地~佢自己就起雙飛:smile_39:

真係好人無好報~早知就報大數:smile_39:  
午安,路易兄,痴腩線,出去 eat 個 lunch返嚟要咪成 10 頁書:smile_27: :smile_27: :smile_27:

各位大大.......886:smile_15: :smile_15: :smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆