上一頁下一頁
發新話題

再遇前女友,佢以為人妻嘞.... update on 15/9, A有左。

收藏  |  訂閱
464  301.8k

引用:
原帖由 abcd_abcd 於 2008-8-29 09:23 PM 發表
我唔係咩正人君子, 其實睇你個POST 咁耐, 我真係想問樓主你一句, 其實你個心愛唔愛佢架 ?
愛!我愛A肯定多過我依家條女。我唔係淨貪圖A既肉體,三年前又好,依家又好,感情上我地都可以互相倚靠。

我愛A,更愛嚮床上撐晒髀俾我砌既A。我都覺自己好鬼賤!哈哈!

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-8-29 03:14 PM 發表
暫時睇晒你的update

似乎你同佢之間都對對方有所眷戀
但佢礙於已有家庭, (估計) 佢從老公得到物質同生活上滿足之外
性滿足同心靈上都似乎不感到滿意

香港地好多時D人想到婚姻 VS 家庭 VS 感情, 所謂 "愛情"  ...
我都有諗過追A返黎,但A既包袱實在太多啦!老實講,A老公對A算唔錯,只係我同A感情相處上處理得俾佢老公好。直到今日,我聽A講佢老公從無做過D對唔住佢既野,反而一個表面循規蹈矩既淑女會同舊情人偷食。其實我同A都十分之過份。

至於東窗事發,咪約埋A老公同A一齊玩3p囉!A前面一條後門一條、或者口一條下面一條、又或者後欄一條口一條都得!

咁講當然係吹下水。不過我發現A嚮床上既表現真係越來越姣,話唔定遲D真係可以同佢試下D「另類」野。

一於玩3p喇

正........

引用:
原帖由 金髦強 於 2008-8-29 17:35 發表

嘩~~~高手~~~好似名義上係勸佢~~~實則係~~~~~~~:smile_30:
曾幾何時, 我都係過來人
無理由睇住佢死ge (除非佢自願送死咁無得好講啦)

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-29 22:26 發表

我都有諗過追A返黎,但A既包袱實在太多啦!老實講,A老公對A算唔錯,只係我同A感情相處上處理得俾佢老公好。直到今日,我聽A講佢老公從無做過D對唔住佢既野,反而一個表面循規蹈矩既淑女會同舊情人偷食。其實我同 ...
似乎你係知道你自己的方向, 而佢就迷失當中
佢床上表現反映到一D 野, 好大機會會係 AS 我所講ge應該參唔多

自己睇住啦
講真果句, 家陣佢著數晒 --> 既有面包又有愛情, 但你呢........
又要暪住條女之餘, 要同佢出街 or 搞野又要限時限刻.........

除非你feel 到佢有意欲 "只想跟你走"  otherwise, 無謂放咁多精神落去

正.............

你真係好賤格
不過我鍾意:smile_34:

十卜,十卜!!!!

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-29 10:09 PM 發表

愛!我愛A肯定多過我依家條女。我唔係淨貪圖A既肉體,三年前又好,依家又好,感情上我地都可以互相倚靠。

我愛A,更愛嚮床上撐晒髀俾我砌既A。我都覺自己好鬼賤!哈哈!
相信楼主現在想放棄,A未必会肯。女性放浪起來,比男人更甚。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆