上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 水怪怪 於 2008-6-11 10:22 AM 發表
真係唔明,一佰幾十都係到計,婆婆媽媽,出得來玩,預咗洗錢,能力得嘅就去玩羅!不夠咪下次喇!Copy兄,我知你辛苦,我哋全力支持你的!!!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:
師兄!唔係計唔計既問題!試諗下,一個濕一百幾十,幾十個咪執幾枝野LOR~~
小數怕長計WOR~~你都俉好話唔少野~~

引用:
原帖由 raymondccm 於 2008-6-13 11:33 發表
我攪又有幾難,我只不過係睇唔過眼,有D能樣借攪團離濕腳,對D團員好唔公平LOR~~吊!
你喺度搞事呀:smile_45:佢三百五蚊包你咩清清楚楚:smile_39:你唔鍾意咪唔好跟團囉你食多樣佢都可能爆廠呀佢搵倒咪佢本事囉你唔低得咪自己搞團搵你跟囉

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-6-13 11:47 AM 發表

你喺度搞事呀:smile_45:佢三百五蚊包你咩清清楚楚:smile_39:你唔鍾意咪唔好跟團囉你食多樣佢都可能爆廠呀佢搵倒咪佢本事囉你唔低得咪自己搞團搵你跟囉
有單睇,可計數,有錢剩就食燒烤,宵夜,仲有剩就玩失中,邊個贏就囉。

引用:
原帖由 raymondccm 於 2008-6-13 11:33 AM 發表

我攪又有幾難,我只不過係睇唔過眼,有D能樣借攪團離濕腳,對D團員好唔公平LOR~~吊!
你慳能水

引用:
原帖由 raymondccm 於 2008-6-13 11:40 AM 發表

師兄!唔係計唔計既問題!試諗下,一個濕一百幾十,幾十個咪執幾枝野LOR~~
小數怕長計WOR~~你都俉好話唔少野~~
百佳....惠康!你等睇報告,到時睇下d團友點講,我比埋d單團友睇仲得,唔駛你系到假仁假義!

>PS:全晚高潮就系圍嘔,失踪大賽,有獎品。
唔好意思, 請教圍嘔,失踪大賽, 係乜?
thanks

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-13 11:51 AM 發表

你慳能水
唔使咁勞氣,唔好影响心情去玩,你回应佢,佢咪重多嘢講,最緊要係問心無愧

引用:
原帖由 outbox 於 2008-6-13 01:02 PM 發表

唔使咁勞氣,唔好影响心情去玩,你回应佢,佢咪重多嘢講,最緊要係問心無愧
係囉, 所有野到過左兩日之後就自有分曉。

推一推先:smile_30: :smile_30:

我都推一推先:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆