上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.2k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-8-18 13:40 發表
樓主,你的故事好感人!支持你!
師兄:多謝支持

引用:
原帖由 1880 於 2008-8-17 02:51 AM 發表

師兄:恭喜你冇再兵行險着,同囡囡好心分手,當係放生佢囉,祝佢永遠幸褔快樂喇:smile_38:  
恭喜大家都已放手了,至於我仲有同个囡囡仲有通訊,呢排暑假要陪仔女多d,少了上nc找佢,但我地差不多每天都有SMS 聯絡,不過開始有些吃力了,始終見少左都係差d。

引用:
原帖由 雷電彩虹 於 2008-8-19 12:35 發表

恭喜大家都已放手了,至於我仲有同个囡囡仲有通訊,呢排暑假要陪仔女多d,少了上nc找佢,但我地差不多每天都有SMS 聯絡,不過開始有些吃力了,始終見少左都係差d。
師兄:趁呢排少見面,順手放生佢囉:smile_38:

引用:
原帖由 g197212 於 2008-8-18 11:20 AM 發表

哦……其實唔係話咩追求平等或報復,聰明的女人都唔會為左報仇搵自已黎較飛咁笨既!我只不過好奇如果身為老婆去玩,d有滾既男人會點睇?如果覺得帶綠帽好難過,難以接受,咁係咪即係d男人內心其實好脆弱?

好 ...
唔駛客氣. 不過繼續講的話會越扯越遠,呢度始終係1880 師兄嘅地盤,抒發在nc沉船經歷而已.

如有與趣,你可在適合的forum (婚後生活?但又覺得太多人未必好傾?) 開條thread, 叫埋你D friends 一齊傾, 可能重好. 我一定support.

thx for your report

大家,,

我又返來啦..

浪漫...個女好像真love u

引用:
原帖由 =Quin= 於 2008-8-24 07:33 PM 發表
我又返來啦..
喂師兄.歡迎. 有冇咩新消息? 我就已經浮返上水面啦. 但係遲的會唔會再沉返就真係唔知啦.

引用:
原帖由 =Quin= 於 2008-8-24 19:33 發表
我又返來啦..
師兄:非常歡迎你返來,近況如何呀?:smile_41:

引用:
原帖由 jerry1314 於 2008-8-24 20:03 發表
浪漫...個女好像真love u
我都覺得佢係真,無謂害人害己喇,所以忍痛分手,不過真係好傷:smile_42: :smile_42: :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆