上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-5-25 10:11 PM 發表

hi............   我今日係泰國返左黎啦!
同各位街坊打個招呼先,你地好嗎............:smile_38: :smile_38:
我聽朝早就要北上大陸返工啦!你地繼續唔好比佢停呀...........
:smile_22:推呀 :smile_30:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-22 12:07 PM 發表
番外篇 – One Night Stand ~~~
*** 呢個CASE曾經係阿花個POST貼過,現在重溫一次,睇過既街坊見諒 ! ***

去左美國成個禮拜,前晚(30 April 2008 ) 6點幾7點,返到香港,先知道原來前晚係星期三,唔係星期四 !
...
哇…ching…你都好open下喎…乜果位新朋友咁隨便既@@哈哈…話做就做@@
ching…你係唔係講緊陰道同屎眼中間果忽肉呀@@?

:smile_40: 早晨 ! 各位街坊:smile_40:

早晨呀,各位街坊 !

原來阿花琴晚返過黎呀 ! :smile_38: :smile_38: :smile_38:
祝你新工,工作愉快呀 !
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-5-25 22:11 發表

同各位街坊打個招呼先,你地好嗎............:smile_38: :smile_38:
我聽朝早就要北上大陸返工啦!你地繼續唔好比佢停呀...........

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-5-25 10:11 PM 發表

早晨花花祝妳工作順利:smile_38: Bf 有冇腳軟呀

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-26 09:41 AM 發表
原來阿花琴晚返過黎呀 ! :smile_38: :smile_38: :smile_38:
祝你新工,工作愉快呀 !

Sam 早晨:smile_38:唔知花花有冇腫左

所以咪叫做 " One Night Stand " 囉......:smile_30: :smile_30: :smile_30:
引用:
原帖由 evenohyeah 於 2008-5-26 01:50 發表

哇…ching…你都好open下喎…乜果位新朋友咁隨便既@@哈哈…話做就做@@
ching…你係唔係講緊陰道同屎眼中間果忽肉呀@@?

要等阿花REPORT比我地聽喇......:smile_47: :smile_47: :smile_47:
引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-5-26 09:45 發表

Sam 早晨:smile_38:唔知花花有冇腫左

嗨~ 咁多位早晨 :smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆