上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.6k

引用:
原帖由 cavemen 於 2008-7-7 09:39 AM 發表
Good Stuff will be busy, have more fun.
MISS YOU JOHN!

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2008-7-3 08:44 PM 發表

嘩!!你終於出現啦:smile_15:
我偷偷上網架!! :smile_44:

去我個 REPORT 畫隻龜啦!!~

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-7-5 10:30 AM 發表

上次去..不正了...個場很少人....我都估不到...之前依個場勁到迫爆晒

可能真的是開得太多場了
阿天!! 最近好嗎??:smile_38:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-7-8 03:07 PM 發表

你邊個REPORT呀?

依排都係咁啦...0岩0岩過左個狂歡既WEEKEND:smile_34:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-7-8 09:23 PM 發表

你邊個REPORT呀?

依排都係咁啦...0岩0岩過左個狂歡既WEEKEND:smile_34:
THIS ONE!! :smile_44:

http://www12.188channel.com/viewthread.php?tid=7545765&extra=page%3D7&page=1

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-7-8 03:07 PM 發表

no problum

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-7-9 06:51 PM 發表

THIS ONE!! :smile_44:

http://www12.188channel.com/viewthread.php?tid=7545765&extra=page%3D7&page=1
good report 呀!!

依排比大家休息下..,,不過想玩既都可以搵我...我即使唔開POST搞PARTY..本身星期6都一定唔會比自己悶的:smile_34:

星期6吹雞加洲紅酒吧(常平)....呀嫂菲菲生日.....有興趣既歡迎參加:smile_34:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-7-17 07:10 PM 發表
星期6吹雞加洲紅酒吧(常平)....呀嫂菲菲生日.....有興趣既歡迎參加:smile_34:
收 pm !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆