上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  534.4k

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-26 15:17 發表 查看引用來源

宜家收工返到屋企,同隻狗玩陣,9:00未到坐喺度已經可以瞓著!
聽落你似將人生既運動量用哂係後生之時咁

引用:
原帖由 離火 於 2024-6-27 06:39 發表 查看引用來源

聽落你似將人生既運動量用哂係後生之時咁
我都覺,可能後生時扯得太盡!燒得太多卡路里!🙈🙈🙈

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-26 15:17 發表 查看引用來源

宜家收工返到屋企,同隻狗玩陣,9:00未到坐喺度已經可以瞓著!
平淡是福,最緊要自己覺得ok!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-27 08:42 發表 查看引用來源
平淡是福,最緊要自己覺得ok!
人在異地,又人到中年,仲有份工撈,有個地方住,三餐温飽,仲有隻狗陪住,滿足啦。

(今日呢個update內容來源來自相澤君。因為Athena無同我講過以下嘅內容,但我覺得分享到呢個moment,應該要加插呢一段「他人的回憶」喺呢個位置。所以以下觀點角度全部由相澤出發,再加入我自己個人少少感想。。。同埋內容會少許較為傷感。。。)
Athena同相澤啱啱開始頭嗰一年非常開心,尤其相澤喺Athena十八歲(1985年10月尾)生日嗰日接佢放學時送咗一大紥紅玫瑰、一個士多啤梨生日蛋糕、仲有一條銀白色頸錬(好多年後,我問Athena仲有冇keep住條錬,佢話未返香港前已經唔見咗),而且嗰日相澤亦一改平時嘅浪子打扮,著咗一套當年好流行嘅大大件孖襟紫色西裝樓、一條大花領呔,一條黑色蘿蔔收腳西褲,同一對抹到閃閃零嘅黑色皮鞋接佢放學,當時攪到Athena開心到心花怒放,喺成班女同學面前出盡風頭,仲覺得自己係全世界最破寵愛嘅女仔,簡直羡煞旁人!最驚喜嘅係河原夫婦居然叫Athena嗰日放假,好好地同相澤出去慶祝生日!Athena聽到仲唔開心到飛起?!但當佢哋兩個人行到就嚟去到電車(火車)站時,相澤突然話不如夜晚等河原家閂門後,先返去同對老夫婦一齊切蛋糕慶祝Athena生日。
相澤話我知,嗰日佢第一次見到河原夫婦,仲簡單傾咗幾句,馬上有種好親切嘅感覺。而且從Athena口中,知道佢哋好鍚Athena,所以特別感激佢哋,覺得咁重要嘅日子,應該要有佢哋嘅參與。佢都有將想法話俾Athena知,Athena當然冇反對啦。
好多年後喺東京,我同相澤食飯飲酒傾計(呢個飲/酒局往後會再「詳細」好多咁出現),我至知道原來佢媽媽喺佢只有8歲嗰年子宮頸癌走咗,佢爸爸從此以後每晚不停飲酒借澆愁,又啤酒、又清酒、又whiskey,又不時因為小小事情就打佢,所以父子關係好疏離。到咗16歲嗰年,相澤就選擇離開屋企搬咗出去,仲跟咗大佬做小混混(但冇正式加入啲乜X組)。父子間彼此亦都長時間冇再聯絡,後來爸爸仲人間消失埋,人去樓空,唔知去向。後來相澤問晒所有親戚都搵唔到佢爸爸(當時祖父祖母已經不在人世),無人知到佢去咗邊。直到2000年初相澤拜托咗一位以前甚有冮湖地位又關照佢嘅「榮休」大佬,去查佢爸爸下落,至知道原來爸爸早就喺1996年夏天中酒精毒,孤零零一個人死咗(後來驗屍同根據醫院紀錄,仲發現原來有晚期肝癌,但佢一直無醫)。仲要過咗身五日,隣居聞到一陣陣臭味,報警至發現相澤爸爸嘅屍體。相澤話爸爸當時坐喺tatami張凳上,茶几上有好多空嘅啤酒罐、whisky同清酒酒瓶,屍體已經開始腐爛,但手上面仲緊緊楂住張相澤細個時佢哋一家三口嘅合照,臉頰上仲忍忍見到有淚痕。。。
因為屍體無人認領,所以亦無安排落葬,連墓碑都無。相澤講完後仲話好後悔無喺爸爸走前盡力去搵佢,父子心結永遠無法得以解開。。。宜家連想去拜祭佢都唔知應該去邊度,只能夠喺每年爸爸嘅死忌,去廟度請和尚替爸爸諗經超渡。
跟著佢就喺我面前流下男兒淚。
佢一路喊一路大啖大啖飲啤酒。而我聽完相澤咁講之後,仍都啞口無言。。。
宜家我自已都係已經人過半百,亦都經歷過多次至親同至愛嘅生離死別。。。只能講句:人生就是說如此。
唔心嘅嘢就到此為止,講返嗰個晏晝Athena同相澤先。如果夜晚至返去河原家慶祝生日,咁成個晏晝流流長可以做乜?唔通托住件蛋糕同玫瑰周街行?相澤馬上色心一動,話不如去愛愛酒店開房!唔講你可能唔知,嗰個年代日本經濟起飛,男仔帶女仔去愛愛酒店(尤其喺正式嘅男女朋友),對女仔嚟講係非常光榮嘅一件事!因為代表嗰男仔肯花錢落嗰女仔身上、代表真愛(當年一間普通嘅愛愛酒店一啲都唔平,一個鐘要成千幾二千円左右!嗰個年代已經係好大數)!日本人有啲嘢有啲諗法我哋中國人喺一世都唔會明的!Athena一句你好咸濕呀,就馬上挽住相澤手臂,當街錫咗佢塊面一啖。
其實我覺得Athena當時扮晒矜持怕羞,其實內心都唔知幾想即刻同相澤做愛!
佢哋就去咗電車(火車)站附近一間普通嘅ラブホテル (Love Hotel) 開房。相澤話當時好心痛咁用咗4000幾円左右要咗間好高檔嘅「歐洲風」(歐洲風格)房,仲話咁大個仔未試過咁豪(因為book咗3個鐘頭,佢仲話當時酒店做緊推廣,3+1,即係租3小時送1小時,加埋總共4個鐘)!佢仲話入到房時Athena直頭嗌咗出嚟話間房好靚,張床仲好大張!
鎖咗度房門後,佢哋即刻放低件蛋糕同玫瑰,然後飛快地攬到實、一路好肉緊地互咀、一路互相剝衫,眨吓眼佢哋已經剝光豬喺張床度錫住碌嚟碌去、滾上滾落!
相澤話Athena嗰日好似特別興奮特別主動,佢未郁手Athena已經揸住小小澤又捽又chok!相澤話至從佢同Athena喺埋一齊之後,已經冇再同其他女仔仆嘢,亦都冇再打飛機。每個禮拜就係等星期六日同Athena做愛。嗰日係星期三,佢已經有3日冇出過嘢,邊度頂得順Athena對手嘅攻勢?10分鐘都冇已經棄械「射精」投降!最攞命嘅係喺佢就嚟發射時,Athena放佢條周入口,跟住不停啜,條脷不停瀨個尿道口,隻手又上下上下好快咁chok,相澤望住忙緊幫自己含能嘅Athena,覺得佢好淫蕩,突然有種唔認得眼前人同有種不祥嘅預感。。。
不過都唔駛幾秒乜嘢預感都煙消魂散!因為佢俾Athena條脷舐到又酸又㷫,然後忍唔住由尿道口噴射出一股好濃烈嘅精,又再一次喺Athena嘅深喉發射!照舊Athena又全數吞晒落肚,再一次上演真人「肚射」!
之後兩個人瞓喺床張大床上抖晒大氣,Athena仲話咁大個女都未瞓過張咁大又咁軟嘅床,實在太舒服了。相澤馬上話佢以後一定會買一張仲大嘅床俾Athena瞓。Athena 話咁大張床可以放喺邊?
相澤話;放喺我哋將來嘅家。
Athena:家?
相澤:はい。未来あなたと結婚したいです。(將來我想同妳結婚。)
Athena發夢都冇諗過18歲生日嗰日,男朋友居然會同自己講將來要娶佢,嚇到呆咗唔識反應!相澤就居然ONL99到以為Athena深受感動所然呆咗!其實老實講,我覺得出嚟行古惑嘅相澤都算係純情可愛到一個點!
不過,Athena其實都應該有啲感動嘅。。。我估。因為佢哋好快有「淫」情復熾,Athena個西一直濕住,啲西水根本無停止流出過,床單佢pat pat瞓住嗰個位置一早已經濕咗一大笪,相澤條賓周都已經起立一柱擎天!兩條淫蟲仲唔又馬上黐埋一舊互相「品嘗玩弄」對方嘅性器官?然後二合為一、忘我合體、插出插入、西水長流、淫聲作浪?完全係典型「姣婆遇上脂粉客」最佳寫照!
結果佢哋大戰兩個回合,Athena「失神」咗5次(相澤講),相澤再射多一次,驚天動地泣鬼神浩浩蕩蕩開片4個鐘之後,兩個人終於走去沖涼著衫返河原家。
河原夫婦見到佢哋返嚟,件蛋糕仲完完整整,非常驚訝仲非常開心。佢哋馬上攞蠟燭同刀,替Athena切蛋糕慶祝生日。
佢哋四個人嗰晚非常開心溫馨地替Athena慶祝佢正式成為成年人(但其實依照日本習俗,20歲至叫成年,日本女仔仲會喺嗰日著上一身和服去神社參拜)。
我唔知嗰晚Athena喺吹蠟燭之前許咗個乜嘢願,相澤話嗰晚Athena嗰樣好幸福好開心。但喺冇耐日子之後,嗰種開心幸福嘅樣就冇再出現過喺Athena面上。
我唔知點解Athena當日冇喺餐廳同我講佢18歲生日嗰日嘅事,可能佢覺得唔重要。。。又或者。。。我估可能同跟住冇幾耐發生嘅事有關(呢個佢反而同我講得好詳細好清楚)。。。。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-27 08:51 發表 查看引用來源

人在異地,又人到中年,仲有份工撈,有個地方住,三餐温飽,仲有隻狗陪住,滿足啦。
啱呀!知足常樂!😬

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-27 08:52 發表 查看引用來源
(今日呢個update內容來源來自相澤君。因為Athena無同我講過以下嘅內容,但我覺得反享到呢個moment,應該要加插呢一段「他人的回憶」喺呢個位置。所以以下觀點角度全部由相澤出發,再加入我自己個人少少感想。。。同埋內容會 ...
師兄更新得好快,內容又詳細,好有投入感!😬👍

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-27 09:40 發表 查看引用來源
師兄更新得好快,內容又詳細,好有投入感!😬👍
謝謝。。。更新得快因為記憶一直猶新,唔晒動腦筋去老作。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-27 10:02 發表 查看引用來源

謝謝。。。更新得快因為記憶一直猶新,唔晒動腦筋去老作。
咁都係!不過都要你打得快嘅!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-27 10:28 發表 查看引用來源
咁都係!不過都要你打得快嘅!😬
我唔識打中文㗎,我用部MacBook手寫。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆