上一頁下一頁
發新話題

終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

收藏  |  訂閱
794  205.6k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-18 08:35 發表 查看引用來源

再畀多張家姐你睇喇,你又有咩感覺?
想唔想屌?呢張基本上都睇到佢身型身材
其實都keep得幾好,50路係娘d,不過除晒扑夠淫先係重點😆

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-18 09:47 發表 查看引用來源

其實都keep得幾好,50路係娘d,不過除晒扑夠淫先係重點😆
佢知我鍾意,佢會著情趣內衣遮掩下身材畀我屌🤭淫就一定夠
其實我都估唔到50路可以咁多淫水🤭🤭隨時比個40路更加犀利

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-18 09:52 發表 查看引用來源

佢知我鍾意,佢會著情趣內衣遮掩下身材畀我屌🤭淫就一定夠
其實我都估唔到50路可以咁多淫水🤭🤭隨時比個40路更加犀利
部署幾時再同家姐玩,3p等佢玩上癮

個小腿咁樣哪來自信,最多話如果矮嚟講算可以
引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-18 00:01 發表 查看引用來源

你咁鍾意家姐,出張佢對腳畀你睇下
佢喺深圳影嘅,之前我出過一張佢同一張上身
佢對自己對腳好有自信雖然佢矮啲,不過呢張應該係執過

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-6-18 10:17 發表 查看引用來源
個小腿咁樣哪來自信,最多話如果矮嚟講算可以

🤣🤣你唔好理佢,佢認為自己細細粒,有波有蘿,個樣又得,善解人意又好屌🤣🤭你吹佢唔脹㗎

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-17 20:41 發表 查看引用來源

就算紅顏短裙高踭鞋打扮都贏曬家姐啦,唔好講對波
下面嗰張係紅顏,師兄話見到都想屌
紅顏乜年紀呀?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-18 00:10 發表 查看引用來源

咁真心講,純粹用屌閪嘅角度,家姐除咗係年紀大啲啫,身材,副偈,甚至佢妹妹都唔係太差嘅,再配合埋夠曬淫蕩多水多汁屌得過嘅🤭🤭唔係我都唔會屌佢啦 ...
就算係50路都好,有好多都睇落都好掂。

引用:
原帖由 dell-intel 於 2024-6-18 14:00 發表 查看引用來源

紅顏乜年紀呀?
40頭,睇落似三十幾

引用:
原帖由 dell-intel 於 2024-6-18 14:05 發表 查看引用來源

就算係50路都好,有好多都睇落都好掂。
咁你覺得家姐掂唔掂?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-18 14:31 發表 查看引用來源

咁你覺得家姐掂唔掂?
就咁睇,已經好過好多女啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆