上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  447.1k

回覆 340# freepic1iman_dc 的帖子

咁又各有所需,各有睇法啫

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-19 16:45 發表 查看引用來源

有好多師兄都鍾意大籮柚🤭🤭不過佢又唔係真係好大,影嘅角度問題啫
C兄,有冇得睇吓SP個靚PATPAT?🙏🏾😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-19 17:48 發表 查看引用來源
揾吓有冇先,舊相可能有,波波多d

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-19 17:48 發表 查看引用來源
佢個pat pat真係肥啲🤭🤣

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-19 20:14 發表 查看引用來源

條tback好sexy😍😍😍撥開少少就嚟得😍😍😍

pat pat 好白, 配粉紅色真係無得輸

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-19 22:33 發表 查看引用來源
條tback好sexy😍😍😍撥開少少就嚟得😍😍😍
佢平時個style都又姣又風騷㗎啦,行起上嚟個pat pat扭下扭下🤭🤭典型情婦樣係勁惹麻甩佬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-20 10:14 發表 查看引用來源

佢平時個style都又姣又風騷㗎啦,行起上嚟個pat pat扭下扭下🤭🤭典型情婦樣係勁惹麻甩佬
聽落都真係幾姣😍🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-19 20:14 發表 查看引用來源

t back著粉紅色,pat pat又大又圓,咁大引誘真係想插佢

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-20 10:28 發表 查看引用來源
聽落都真係幾姣😍🤣
佢梗係姣啦🤭我啲friend叫佢做姣精或者蛇妖㗎🤭簡單啲講就算我同佢落酒吧,佢已經打扮性感飲咗兩杯又鍾意滿場飛撩人(大部分熟客我都識),跟住又返埋嚟我嗰度挨落嚟搵對波頂住我摸下我大髀跟住又話攰啦叫我送佢返屋企,咪又係撩扑嘢🤭因為佢知個女唔喺屋企㗎嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆