上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 4

收藏  |  訂閱
750  30.5k

車 ! 晒命 ! :smile_38:
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 10:15 發表

我都唔係好爽咋..............
未到我既要求............

回覆 #338 st999631 的帖子

佢日日都咁爽 Ga 啦:smile_30:

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-4-28 10:17 AM 發表
佢日日都咁爽 Ga 啦:smile_30:
係男人既角度睇!
其實女人大食會否被視為淫蕩..............

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-4-28 09:48 AM 發表
你由 P.18 #266開始睇你就得啦:smile_38:
我覺得其實不用理會,當時我係屋企都有睇,個女人D理據又唔充分,
前言不對後語,可以不用理會:smile_38:

回覆 #343 jickfa 的帖子

大食同淫蕩我覺得兩樣嘢嚟嘅,

引用:
原帖由 meibbq 於 2008-4-28 10:20 AM 發表

我覺得其實不用理會,當時我係屋企都有睇,個女人D理據又唔充分,
前言不對後語,可以不用理會:smile_38:
哦.............
果個女人都係想搞亂檔ja,唔好理d咁人啦..............:smile_39:

回覆 #344 meibbq 的帖子

所以我都冇理佢:smile_38:

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-4-28 10:24 AM 發表
大食同淫蕩我覺得兩樣嘢嚟嘅,
淫都唔係乜o野罪惡喎!
我都承認自己上到床就好淫架...............

生理需要姐 ! 咪諗禁多啦 !
古時咩...... !
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 10:19 發表

係男人既角度睇!
其實女人大食會否被視為淫蕩..............

引用:
原帖由 st999631 於 2008-4-28 10:26 AM 發表
生理需要姐 ! 咪諗禁多啦 !
古時咩...... !
我個人唔鐘意做作扮o野!
淫咪淫囉,唔洗扮淑女喎,最緊要我bf鐘意我夠淫.............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆