上一頁下一頁
發新話題

22/4 Ladybaby~新post(完全KO我~part 2)

收藏  |  訂閱
446  11.3k

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 01:43 AM 發表

死仔....又5同我SAY 8....:smile_45:
都未走...:smile_30:

豬豬係到緊係第一時間同佢講聲先啦

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 01:42 AM 發表

睇黎BB同我一樣  食極都5肥^^
曾經肥過,不過依架食極都唔肥,仲好易就病,唉.........:smile_39:

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-4-26 01:43 AM 發表

扮咩呀...想睇就認啦...衰鬼
睇黎今日你比人拮件事....5係咁簡單....難道你....:smile_43:

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 01:45 AM 發表

睇黎今日你比人拮件事....5係咁簡單....難道你....:smile_43:
講下笑...真係走啦...nite(只對傻豬講)

8(對次講)

聽日先影比你地睇

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-4-26 01:43 AM 發表

nite....啜啜啜...(成個鐘都未斷氣):smile_30:
燶哂啦................:smile_30:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 01:45 AM 發表

曾經肥過,不過依架食極都唔肥,仲好易就病,唉.........:smile_39:
傻瓜^^小病是福,5係小病既,又有咩機會比人去照顧妳^^

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-4-26 01:46 AM 發表

8(對次講)

聽日先影比你地睇
bye CK哥哥..............

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 01:46 AM 發表

傻瓜^^小病是福,5係小病既,又有咩機會比人去照顧妳^^
係?或者啦..............:smile_13:

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-4-26 01:46 AM 發表

8(對次講)

聽日先影比你地睇
君子一言,快馬一鞭

只要有相既,成功吸引到女性既機會大好多

(迷之聲:男同性戀都係...)

去左4版...........

好快啊~~~

大家傾緊咩啊??? :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆