上一頁下一頁
發新話題

與老婆的閏中密友搞上了....(真實故事)

收藏  |  訂閱
784  219.6k

妳唔記得仲有我咩!:smile_34:

仲有你又點啫?加埋先得七吋!止到啲乜嘢呢?:smile_41:

may i ?
我可以?

你有冇河仔咁大條先?:smile_41:

止妳啲乜嘢呢?:smile_41:

止我肉體上空虚的感覺!
止我性慾上渴望的感覺!
止我被八吋巨物插入陰道内那種刺激的感覺!:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-8-18 16:20 發表
妳唔記得仲有我咩!:smile_34:

仲有你又點啫?加埋先得七吋!止到啲乜嘢呢?:smile_41:
妳試過妳就知咩叫做短小精幹!:smile_34: :smile_34: :smile_34:
有時心靈上既比肉體上更重要!
到妳覺得有喱個需要既時候妳就明白o架啦!
到時妳就記得我o架啦!

引用:
原帖由 46HKMan 於 2008-8-18 04:17 PM 發表

totally agree, but mind me to help you to satisfy our 'big appetite and sexy' lady ?
有心啦!暫時都仲頂得住!
到力不從心嘅時候,一定揾你出鳩相助噃!:smile_30:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-8-19 02:01 發表

唔夠八吋,想下好啦!

引用:
原帖由 edcry 於 2008-8-19 02:01 AM 發表

ok buddy, do have fun,

i can fully understand the feeling to share this thing to others

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-8-18 04:22 PM 發表
may i ?
我可以?

你有冇河仔咁大條先?:smile_41:
you see for yourself
妳自己看看

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-8-18 04:27 PM 發表
止妳啲乜嘢呢?:smile_41:

止我肉體上空虚的感覺!
止我性慾上渴望的感覺!
止我被八吋巨物插入陰道内那種刺激的感覺!:smile_40: :smile_40: :smile_40:
俾妳講到我條巨物都彈起啦!:smile_47:
乜真係止到妳咁多嘢咩?還有嗎?

唔錯唔錯,幾好:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆