上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.3k

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-7 11:17 PM 發表 查看引用來源

我条脚調轉!

一哥(蘇)同真先生應無嘜分別,皆因大情人(賀). 不過史先生班老友忘記左帶煲呔.

老淫魔一無馬去的話, 連帶祈禱都無晒用. 新澳洲三劍死完一隻又一隻, 條小屎連隻馬都唔嚴佢臭, 掟佢落馬. 仆街就最唔話得, 孭完一隻又一隻, 連大袋駕悅, 越駿寶, 一啲文藝氣質都無,  好彩有樣好就係都覺得自己係一哥同埋大情人才算做番一啲事業.

其實君子承諾成員中係無奀皮仔馬主許份, 所以勁伶利都有飛, 重做埋兔, 連帶金武士都有飛, 亞嬸都想梅開二度, 不過啲飛回得好厲害, 一啲信心都無.

附件

其實睇落亞呂都唔係咁勁, 自由飛翔又唔掂, 連精追擊贏得, 勁有波幅都不能接寶, 連美妙星咁大個春袋馬主都係得過得二. 只有一道有收成.

照睇條老人菜今季可以破會長頭馬紀錄. 因為下季又換新褲, 點都會差一啲.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-8 07:39 AM 發表 查看引用來源
其實睇落亞呂都唔係咁勁, 自由飛翔又唔掂, 連精追擊贏得, 勁有波幅都不能接寶, 連美妙星咁大個春袋馬主都係得過得二. 只有一道有收成.
我覺得臨場柯打有变、大力忽然神勇、你睇旗袍隻自由会突然急退後先扮追吾到!

最離哂譜PK、文艺有位吾攝、光芒手軟!一哥突然手力強勁!被愚弄既就系馬友、馬会痙攣小組有眼疾!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-8 07:58 AM 發表 查看引用來源

我覺得臨場柯打有变、大力忽然神勇、你睇旗袍隻自由会突然急退後先扮追吾到!

最離哂譜PK、文艺有位吾攝、光芒手軟!一哥突然手力強勁!被愚弄既就系馬友、馬会痙攣小組有眼疾!
一哥有真先生重飛, 有嘜辦法突然手硬. 條仆街仔始終係一哥, 雖然丑態百出, 始終那手車輪飽係好殺食, 美麗大師外遊那次一啲都無用到都有第六.

潘婆: 你哋都可以學仆街用條脷架! 我多多都可以殺得起架!

認真任到出晒汁.

附件

一時又被捧到上天, 一時又被捽倒落地, 應係師傅有責, 打頭先打手以示警告, 同乳田一樣, 搞到同黨肥仔都唔會比佢上馬.

養不教、父之過、教不嚴、師之惰

附件

文艺跑法見習生難於控制馬系可以接受、大師傅吾得!又吾系第一次出賽!根本馬系人控制、赢就後上、輸就狂放、呢D吾系造馬系咩!如果系小妹咁放輸又会研訊!
你睇PK隻光芒再現同一哥入直路處理方法、一哥就鞭如雨下、佢阿媽既奶力都出埋!吹佢唔漲!

已出!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆