上一頁下一頁
發新話題

溢泉桑拿

收藏  |  訂閱
424  122.0k

引用:
原帖由 張自強 於 2008-7-7 09:25 AM 發表

我也沒有找她了,溢泉D女什麼年紀,大家都很清楚,大陸果D肯定細10年,而且平,我的FRIEND說,如果有劉嘉玲和鄭融給你揀,雖然前者風騷入骨,善解人意,但後者年清可愛,比人小的次數都小d,我當然也揀後者,所以 ...
當然係青春好d......

今週想去溢泉,有無好介紹?成個月無去。

NO.( ------------------37F

呢期溢泉比班師兄表到七彩, 今時唔同往日lu, 唉:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 JUICYPEACH001 於 2008-7-15 05:15 PM 發表
agreer呀
阿九對嘢超勁.......

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2008-6-28 04:10 PM 發表

聽講嘉年華好貴, 成千二元一Q, 唔值:smile_39: :smile_39:
呢間嘢我多年前平均一星期去一次, 唔知而家handjob要幾多:smile_45:

thx for sharing

引用:
原帖由 綠柔柔的天空 於 2008-7-17 11:07 AM 發表

agreer呀
阿九對嘢超勁.......
How old?
Service good or not?

引用:
原帖由 Prozac 於 2008-7-17 05:02 PM 發表

呢間嘢我多年前平均一星期去一次, 唔知而家handjob要幾多:smile_45:
以前啲囡囡索到爆, 只係hj都成千銀, 冇ml, 都大把師兄去, 而家...:smile_45: :smile_45: :smile_45: , hj好似都要成八舊:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 JUICYPEACH001 於 2008-7-15 05:15 PM 發表
嘩, 咪仲勁過易玲:smile_14: :smile_14: :smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆