上一頁下一頁
發新話題

老吹

收藏  |  訂閱
512  14.1k

....ban.左可以lock埋ip唔比你伸請ac..

引用:
原帖由 鬼骷髏 於 2013-6-11 02:57 PM 發表 查看引用來源
....ban.左可以lock埋ip唔比你伸請ac..
無用的, 用WI-FI 已經可以每次IP唔同:071:

引用:
原帖由 殺破狼馬軍 於 2013-6-11 01:34 PM 發表 查看引用來源
你講得好ARM,有人搞小動作真係好煩

可惜有粗口,返到去要扣分

多謝欣賞…

引用:
原帖由 安全大陸仔 於 2013-6-11 02:55 PM 發表 查看引用來源

咪好似PP咁囉...一定有人追殺, 開一個BAN一個

直至平息件事咪放人:071:
甘佢一樣可以用第2部機架!

引用:
原帖由 查查查 於 2013-6-11 03:13 PM 發表 查看引用來源

咩第二部機?

引用:
原帖由 安全大陸仔 於 2013-6-11 03:15 PM 發表 查看引用來源

咩第二部機?

用第2個ip上咯!

引用:
原帖由 安全大陸仔 於 2013-6-11 02:55 PM 發表 查看引用來源

咪好似PP咁囉...一定有人追殺, 開一個BAN一個

直至平息件事咪放人:071:
你係米有野同佢講,我幫你紀錄在案.即係當時你係有份參與玩佢
大陸仔我都吾係好睇得起,以你既行為言語,眨低一個比你班動物
迫佢走既人晌度撩事鬥非.你既言論我會紀錄在案,你憑咩評論別人??!
男人之中你都算衰格同班浮屍一樣甘臭!
好在香港而家咩都講法律,你a/c 安全犬陸仔於今天對某會員a/c pp作出笫一次緋謗罪
我以普通市民法及普通會員警告你,我以見証人身份作証,若你再對已被刪除之會員a/c pp
作出笫二次網上誹謗罪名,我曾對你作出議院控訴!
人地吾晌度你好得戚呀 你小心講野大陸仔
呢個舖開黎俾你地無謂人講是非玩人咖

引用:
原帖由 查查查 於 2013-6-11 03:13 PM 發表 查看引用來源

a/c查查查 我亦以同樣理由知會你,同曰你作出與a/c安全大陸仔對已被你地迫走之會員a/c pp作出誹謗罪名
我以普通會員見証!

引用:
原帖由 查查查 於 2013-6-11 03:30 PM 發表 查看引用來源
用第2個ip上咯!

同等理由,我以普通會員作見証,若再作出誹謗會員a/c pp我將對你所作行為向議院申領訴訟!
你於此網址上之言論將被成為呈堂証供!a/c 查查查

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆