上一頁下一頁
發新話題

日本之旅[淫] 30/12 我返理啦

收藏  |  訂閱
1.0k  358.0k

引用:
原帖由 anti-on9jai 於 2007-10-2 12:50 AM 發表
其實睇到今時今日

真係唔知小你好定係覺得你寫得好

我覺得好多師兄已經畀你既形容,睇到熱血沸騰

不過可能有師兄都會想知道您到底點樣善後

由你做野好正常咁識左呢個日本妹,對方好似好認真咁喎

...
同意呀!

但係都係妒忌cy246你者,唔得啦,睇到谷住谷住,要去出出火先.

繼續等睇報告.

回覆 #341 nkf9 的帖子

我吾覺得有咩野好羨慕或妒忌:smile_39:
﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣
女人可以玩,但感情吾可以
咪當自己條女係白痴,小心睇路

引用:
原帖由 ryuko 於 2007-10-2 06:23 AM 發表
我吾覺得有咩野好羨慕或妒忌:smile_39:
﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣ ...
佢搞到個日本妹對佢都好鍾意.....

因為佢一開始唔係以sp 心態對待..當佢係情侶咁.......好睇就好睇,但傷害到人......:smile_42:

佢女友,樓主實有方法瞞過...

不過個日本妹....第日佢實會好傷心:smile_24: .....

SUPPORT :smile_38:

我都係   樓主令我個心好矛盾   我覺得樱井好好   係大家心目中既日本女神

樓主對佢都好好   但樓主有女朋友 ga la

我係樓主都唔知點樣揀....:smile_45:

請問樱井實在幾多歲 ??

斯待下文

回覆 #345 kitkitsuper 的帖子

剛剛26歲

我自己都好(文)自己.....點解會甘:smile_39: ......
空姐加櫻井好難選擇............
佢今次來港對我態度,好唔同.............
個結局我自己都接受唔到......好想喊..........

引用:
原帖由 cy246 於 2007-10-2 10:27 AM 發表
剛剛26歲

我自己都好(文)自己.....點解會甘:smile_39: ......
空姐加櫻井好難選擇............
佢今次來港對我態度,好唔同.............
個結局我自己都接受唔到......好想喊..........
即係點呀大大??

我仲寫梗.........
多謝各位意見..............

引用:
原帖由 cy246 於 2007-10-2 10:39 AM 發表
我仲寫梗.........
多謝各位意見..............
keep on writing, thanks.:smile_38:

support your story....continous please~~:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆