上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  186.0k

引用:
原帖由 UK5757 於 2008-3-23 09:17 PM 發表
求救....

我前晚第一次反包皮,本來一下就反左出黎仲見到個頭,但整下整下反過龍,反左落頭下D既地方之後頭同包皮環口之間既根位唔知點解會脹左出黎,咁樣包皮環口就卡住左係到反唔番落正常位置,而脹左既位 ...
有冇人可以救到我,我而家真係好驚.......

引用:
原帖由 UK5757 於 2008-3-23 11:42 PM 發表

有冇人可以救到我,我而家真係好驚.......
你今年幾歲?
你意思係 你第一次反出黎 而塊皮就夾左係個頭下面條"喇"度 反唔番出黎?

引用:
原帖由 ron90269 於 2008-3-23 11:47 PM 發表

你今年幾歲?
你意思係 你第一次反出黎 而塊皮就夾左係個頭下面條"喇"度 反唔番出黎?
我今年都廿歲仔...我一反果時就成個頭出左黎,本來都好地地,但再反落D直澄過埋頭,落左個根位到,大約黎龜頭一CM既根位到。
最大問題就係呢一CM既根位而家漲左出黎,搞到下面好似有三節咁,一節龜頭,一節脹左既根,一節包皮包住既根...
我想Mum番個包皮包番住成條根,剩係露出個頭,但已經Mum唔番啦,個位脹左,搞到個包皮卡住係度...

引用:
原帖由 UK5757 於 2008-3-23 11:52 PM 發表

我今年都廿歲仔...我一反果時就成個頭出左黎,本來都好地地,但再反落D直澄過埋頭,落左個根位到,大約黎龜頭一CM既根位到。
最大問題就係呢一CM既根位而家漲左出黎,搞到下面好似有三節咁,一節龜頭,一節脹 ...
你脹左個位係唔係好紅 而且見到入面d青根
我反得太落都會係咁 不過我可以反番出黎

你試下沖涼果陣用水慢慢反
如果真係唔得唔好夾硬黎  即刻去睇醫生啦

我而家真係灰到爆炸,都成廿歲人先第一次反,一反仲要搞到咁,我昨晚搵凍水沖左個位成一個鐘,都仲都反唔番,但人已經凍到頂唔順啦........

紅就有少少,青根就冇...........

真係要掌上壓插冰先得?

引用:
原帖由 UK5757 於 2008-3-24 12:04 AM 發表
我而家真係灰到爆炸,都成廿歲人先第一次反,一反仲要搞到咁,我昨晚搵凍水沖左個位成一個鐘,都仲都反唔番,但人已經凍到頂唔順啦........

真係要掌上壓插冰先得?
有冇人幫到我.................................................

引用:
原帖由 UK5757 於 2008-3-24 12:04 AM 發表

真係要掌上壓插冰先得?
真係唔得就睇醫生啦 唔好搞到佢越黎越嚴重

我本身都有問題煩緊
我十六歲先開始反 之前試過反但係因為太痛而無再理佢
宜家反完出黎 扯到最盡果陣 龜頭下面有層皮因為太緊而卡住係度
我諗緊係等佢慢慢變鬆定係趁暑假割左佢

幾千蚊我仲比得起
但係排期真係太耐..

定抑或趁下年健康檢查body check果陣問醫生有冇需要割好?

引用:
原帖由 UK5757 於 2008-3-23 09:17 PM 發表
求救....

我前晚第一次反包皮,本來一下就反左出黎仲見到個頭,但整下整下反過龍,反左落頭下D既地方之後頭同包皮環口之間既根位唔知點解會脹左出黎,咁樣包皮環口就卡住左係到反唔番落正常位置,而脹左既位 ...
照你所講, 呢d叫做Paraphimosis嵌頓性包莖 = 因包皮的開口太小就會卡在龜頭之下的冠狀溝,使龜頭發生瘀血紅腫的情形,是屬於泌尿科的急診,處理方法是利用局部麻醉,將包皮推回原位或將包皮切開。

引用:
原帖由 ron90269 於 2008-3-23 11:16 PM 發表
我今年16歲
本身因包皮的開口太小就會卡在龜頭之下的冠狀溝,使龜頭發生瘀血紅腫的情形,是屬於泌尿科的急診,處理方法是利用局部麻醉,將包皮推回原位或將包皮切開。
過長 完全覆蓋龜頭
勃起時仍然覆蓋 雖然可以人手反起包皮
但會好緊&痛
請問我呢個情況有冇需要割包皮
如果有既話 麻煩解答下我以既問題 謝..

1) 係唔係一定需要到公立醫院 / 私 ...
做割包皮手術可以係由你自己話事, 除了必要case例外.
你睇完醫生, 而醫生話可以唔割的話, 而你又唔想割的話, 可以得閒每日慢慢試下拉後包皮, 等包皮慢慢放鬆就可以反到.
不過如果你係想割都可以割的.

大家好!
小弟有個疑問即系如果沒有割包皮的男仔龜頭會比較敏感嗎?

因為本人可能有包皮,所以每次系做個時就會好快完事。。。 最慘就系每當我gf做女上男下時,更快玩完 :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆