上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.3k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-1 08:58 AM 發表
6069主客和星期三 5 CF 阿美利加 (主) 對 法林明高 (客)
客 @ 2.75 $10  $10.00多謝你呀 波盤兄 :098: :098: :098:
dont say thx to me      thx u trust me

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-1 12:14 PM 發表

dont say thx to me      thx u trust me
一定trust u 啦 :071:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-1 12:40 PM 發表

一定trust u 啦 :071:
tonight bet 芬洛 win and 烏德勒支 win la  :025:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-1 09:27 AM 發表
燈燈 :023: 我輸咗5000分車仔呀:029:
我都話嫁啦....仲咩買車仔:030:

我琴晚真錢中左4x1:096:

2.95 x 3.8 x 2.2 x 3.05 = 75.22倍:131: :131:

引用:
原帖由 howard1323 於 2008-5-1 01:29 PM 發表

我都話嫁啦....仲咩買車仔:030:

我琴晚真錢中左4x1:096:

2.95 x 3.8 x 2.2 x 3.05 = 75.22倍:131: :131:
608801-MAY-2008
10:30
過關
2X1
讓球
入球大細
星期四 2 海倫芬 (主) 對 阿積士 (客)
客 [0] @ 1.76
星期四 3 靴蒙特 (主) 對 迪加史卓普 (客)
大 [2.5 球] @ 1.85 $200

$200.00
有冇攪錯 :046: 仲未有錢收 ! :046:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-1 11:54 PM 發表

608801-MAY-2008
10:30 過關
2X1
讓球
入球大細
星期四 2 海倫芬 (主) 對 阿積士 (客)
客  @ 1.76
星期四 3 靴蒙特 (主) 對 迪加史卓普 (客)
大  @ 1.85 $200

$200.00有冇攪錯 :046: 仲未有錢收 ! ...
:044: 又話買$10$20,買左200:028:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-5-1 11:56 PM 發表

:044: 又話買$10$20,買左200:028:
冇計 因為讓球嘛 :032:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-1 11:58 PM 發表

冇計 因為讓球嘛 :032:
點解你又冇晒分:026:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-5-2 12:01 AM 發表

點解你又冇晒分:026:
輸晒囉:096: :096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-2 12:01 AM 發表

輸晒囉:096: :096: :096:
甘快:092:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆