上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 zero1981 於 2006-9-20 07:04 PM 發表
西野兄..今晚可不可以早點出利記那場..輸左唔緊要..因為馬會...10時至11時就收了..我買不到..請你幫忙...
提早講就會冇得睇大户落飛呢邊D料,命中會差小小,咁啦,如果巴打想小弟早小小提供心水,小弟9點半上來同巴打簡單咁分享下先,等巴打買之前有個參考好唔好?!:005:

都好...謝謝你先西野兄
另外我想問...我成日聽到人說...領先3:0下給人反勝..是假波....3:3..4:4.都是...但我覺得入得多波..唔代表假波呀..真的不明白為什麼會有人這樣說...你認為呢??

今晚决定吾训,一直睇住呢个贴!哈哈

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-20 07:15 PM 發表

提早講就會冇得睇大户落飛呢邊D料,命中會差小小,咁啦,如果巴打想小弟早小小提供心水,小弟9點半上來同巴打簡單咁分享下先,等巴打買之前有個參考好唔好?!:005:
好...我都想贏返d$,希望下年可以報大學讀書..

引用:
原帖由 zero1981 於 2006-9-20 07:18 PM 發表
都好...謝謝你先西野兄
另外我想問...我成日聽到人說...領先3:0下給人反勝..是假波....3:3..4:4.都是...但我覺得入得多波..唔代表假波呀..真的不明白為什麼會有人這樣說...你認為呢??
每人睇法唔一樣呢個係無可否認,等於一杯水每人飲落去都唔同,可能有D人覺得甜,有D人覺得冇味,有D人覺得苦呢,所以唔可以一個定義講晒所有人既睇法,至於巴打話入得多波係咪代表假波,小弟覺得2睇,入得多波未必係假波,相反唔入波係咪等於呢場波係真呢?係度小弟只可以答你個問題就係假波係存在的,無論入球多與小都唔會影響一場假波!:005:

但係我擔心太早比 (tips) 分析 , 會睇唔到開場前落飛嘅情況 ,

引用:
原帖由 lluubb 於 2006-9-20 07:20 PM 發表
今晚决定吾训,一直睇住呢个贴!哈哈

多謝支持,不過有得訓係好事,小弟想每日訓耐D都唔得,巴打咁講小弟覺得自己好苦,當然又係講笑啦!:005:

我琴晚就系因为累过头训着左,无睇到!所以无跟啊!

引用:
原帖由 kelvinckt 於 2006-9-20 07:22 PM 發表

好...我都想贏返d$,希望下年可以報大學讀書..
小弟一向都唔讚成用有用錢來賭錢,用多餘錢來賭錢就會好D,千奇唔好買咁大,娛樂下就算了!:005:

引用:
原帖由 anfernee666yang 於 2006-9-20 07:23 PM 發表
但係我擔心太早比 (tips) 分析 , 會睇唔到開場前落飛嘅情況 ,
唔係貼士,只係比下意見,當然9點半上來只係做一個簡單分析,等巴打有個參考數據,再夜小小小弟都會上來講下最新消息,例如外國D消息,最後推介咁啦!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆