上一頁下一頁
發新話題

阿BU的性愛回憶錄 (文+相P.1/P.8/P.13/P.16/P.19/P.24

收藏  |  訂閱
378  46.9k

最近怎樣呀?好似好耐沒傾了

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-6-3 08:31 AM 發表 查看引用來源

都唔啱啵,做咩無啦啦猜我讀咩呢?哈哈
讀law😂😂斷估唔會好似我咁讀sports

引用:
原帖由 macpoon 於 2018-6-3 09:22 AM 發表 查看引用來源

唔理讀乜,會放相定期發福利就是好東西
我不是好東西,我是好人🤟🏻🤟🏻🤟🏻

引用:
原帖由 小鏡子2號機 於 2018-6-3 10:07 AM 發表 查看引用來源

讀law😂😂斷估唔會好似我咁讀sports
我讀調理農務系呀,哈哈😂😂😂😂😂😂😂滿意未姐~~~~~~哈哈哈 爛gag

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-6-3 02:42 PM 發表 查看引用來源

我不是好東西,我是好人🤟🏻🤟🏻🤟🏻
人人親近我~~~~無人。。。。💔💔💔

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-6-3 02:43 PM 發表 查看引用來源

我讀調理農務系呀,哈哈😂😂😂😂😂😂😂滿意未姐~~~~~~哈哈哈 爛gag
調我好喇😁😁😁

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-6-3 02:43 PM 發表 查看引用來源

調我好喇😁😁😁

引用:

耕田探穴好辛苦 ,  交給至好男人做:smile_43:

引用:

耕田探穴好辛苦 ,  交給至好男人做:smile_43:

決定搵個地方得閒就up相.... 早抖啦,早睡早起身體好💪🏻💪🏻👧🏻

https://drive.google.com/open?id=1-cJYX7glVRYpz682fR2sc9rXNsTORL9p

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆