上一頁下一頁
發新話題

太耐沒有了。。。其實我都好想被中出🍌

收藏  |  訂閱
502  22.1k

引用:
原帖由 angelwong709 於 2018-4-16 01:56 PM 發表 查看引用來源

靚女老左都巢皮,下面都會變墮皮
不過老外就無乜計較,玩起嚟都唔理你墮lin定墮皮都咁投入,所以唔好就崇洋,事實洋人會較隨和,唔會嫌乜嫌物

引用:
原帖由 angelwong709 於 2018-4-16 01:53 PM 發表 查看引用來源

公司船票,平貴也無所謂
要搵到你睇黎要坐1個鍾船

引用:
原帖由 angelwong709 於 2018-4-16 02:00 PM 發表 查看引用來源

不過老外就無乜計較,玩起嚟都唔理你墮lin定墮皮都咁投入,所以唔好就崇洋,事實洋人會較隨和,唔會嫌乜嫌物
洋卵有洋卵好玩,國產就叫做同聲同氣,投入到就互有滿足,唔通叫鴨好咩,錢係個問題,比錢玩唔到互溝那麼投入,唔好話男人著數定女人蝕底,女人都可以好享受,用呢個心態就唔覺蝕底啦,對不對?

引用:
原帖由 angelwong709 於 2018-4-16 01:55 PM 發表 查看引用來源

平常食快餐都不會玩中出,都好安全架!尤其同那些鬼仔玩更會安全至上,不過玩親就有風險,鬼叫自己都好玩咩
咁出黎玩都係安全好既,

引用:
原帖由 phowong 於 2018-4-16 02:04 PM 發表 查看引用來源

要搵到你睇黎要坐1個鍾船
你唔揾may?佢都成日叫好痕揾人搞

最緊要雙方投入...係床到各取所需..甚至擦出火花.呢個先最緊要
引用:
原帖由 angelwong709 於 2018-4-16 02:00 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 angelwong709 於 2018-4-16 01:53 PM 發表 查看引用來源

公司船票,平貴也無所謂
正啦……下次過澳門玩搵你得嗎?

引用:
原帖由 angelwong709 於 2018-4-16 02:05 PM 發表 查看引用來源

洋卵有洋卵好玩,國產就叫做同聲同氣,投入到就互有滿足,唔通叫鴨好咩,錢係個問題,比錢玩唔到互溝那麼投入,唔好話男人著數定女人蝕底,女人都可以好享受,用呢個心態就唔覺蝕底啦,對不對?
突然間angel咁大感觸

引用:
原帖由 angelwong709 於 2018-4-16 02:07 PM 發表 查看引用來源

你唔揾may?佢都成日叫好痕揾人搞
哈哈 咁你地2個都一樣姐

引用:

我唔介意你老,巢皮,墜喎:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆