上一頁下一頁
發新話題

MZ再遇舊囡囡感覺已不如新囡(有相)

收藏  |  訂閱
389  44.2k

不過233連上路都0 就差啲喎

1111 個 v7 流,乜刀無,又發吾到信息過去。其他 MZ 新女全部吾撚加人,吾知咩事。

出黎玩唔使玩認真

引用:
原帖由 mmt2 於 2017-10-28 11:05 AM 發表 查看引用來源

大家係friend實教佢有咩服務唔做都冇人炸形
你件18都無翻好多日!

引用:
原帖由 mstg1234 於 2017-10-28 11:20 AM 發表 查看引用來源
1111 個 v7 流,乜刀無,又發吾到信息過去。其他 MZ 新女全部吾撚加人,吾知咩事。
你比明珠js羣組blacklist 了,你換個名子去再加,就一定加到。

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-10-29 12:28 AM 發表 查看引用來源

你件18都無翻好多日!
師兄又知我最鐘意18、不過而家應該變左質,呢樣又唔得果樣又唔得.....初初第一日返工時最好玩

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-10-28 12:48 AM 發表 查看引用來源

乜原來係肥嘢!睇相睇唔出,重要偷鐘夾機械式即係老經驗?
仲以為幼幼會新D添!有無DL同磨棒先?
人講你又信,學ho話斉尼度好多吹水唔沬咀揸
住客服相當試咗之徒!你都係試咗先作決定!

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-10-29 04:05 PM 發表 查看引用來源

人講你又信,學ho話斉尼度好多吹水唔沬咀揸
住客服相當試咗之徒!你都係試咗先作決定!
又唔係話信曬!大家開心交流下!也只是拿來作參考參考!
反正知道係新嫩女我都會試,反而服務係其次!

引用:
原帖由 mmt2 於 2017-10-29 10:51 AM 發表 查看引用來源

師兄又知我最鐘意18、不過而家應該變左質,呢樣又唔得果樣又唔得.....初初第一日返工時最好玩
你自己講㗎!不過想試都無用,都唔知仲做唔做?
你同佢熟可以私約下出來開下波喎!話曬十八才!

又有件新女600睇相似好細,有沒有ching報下料?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆