上一頁下一頁
發新話題

最愛面對面的... 坐蓮 #190 #260 #295 #319

收藏  |  訂閱
371  53.2k

引用:
原帖由 大鵰哥 於 2014-8-4 06:50 AM 發表 查看引用來源
未試過玩,好多水呀你,除左底底未呢
除過又著返

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-4 06:52 AM 發表 查看引用來源

除過又著返

換番條t back呢:smile_47:好方便,xxx

引用:
原帖由 大鵰哥 於 2014-8-4 06:54 AM 發表 查看引用來源
換番條t back呢:smile_47:好方便,xxx
咁不如唔好著

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-4 06:57 AM 發表 查看引用來源

咁不如唔好著

著住插,有情趣,又有視覺上既欣賞

引用:
原帖由 大鵰哥 於 2014-8-4 06:59 AM 發表 查看引用來源
著住插,有情趣,又有視覺上既欣賞
咁識享受

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-4 07:01 AM 發表 查看引用來源

咁識享受

係嫁:smile_47:你又想點享受先

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-3 11:33 AM 發表 查看引用來源
的士好快將我送到去T 先生度,180幾高既T 先生,著住causal wear 等我,其實幾warm, 就好似返到屋企有人接咁。落左車之後,跟住佢行到佢屋企,開門,入去,經過走廊,去到佢間房,陌生既地方,黑漆漆既房間,透過窗邊少少光,見到佢張床,我坐低左,放低啲野,佢訓低左,伸開手臂,示意我埃埋去訓...
你咁強調180幾高,你一定好鍾意180嘅男人. 我都over 180喎...... :smile_o01::smile_o01::smile_o01:

最鐘意坐蓮...面對面...正!!

引用:
原帖由 ZZ_JoJo 於 2014-8-4 09:32 AM 發表 查看引用來源

你咁強調180幾高,你一定好鍾意180嘅男人. 我都over 180喎...... :smile_o01::smile_o01::smile_o01:
好強調咩?不過我又真係鐘意高啲既男仔

引用:
原帖由 ho-wing-wing 於 2014-8-4 09:54 AM 發表 查看引用來源
最鐘意坐蓮...面對面...正!!
諗起都..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆