上一頁下一頁
發新話題

做了三年玩物,今天,我又回到他身邊 Updated p.44

收藏  |  訂閱
718  567.1k

嗯!而家老公都知道我之前做過第三者,對佢坦白左,唔使怕第時佢知道左點算。而家最少唔使同人分老公嘛

引用:
原帖由 kelly1213 於 2013-7-18 09:09 PM 發表 查看引用來源

咁都有好嘅甜嘅回憶嘅

完全無咁點算

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-7-22 10:35 PM 發表 查看引用來源
我捲曲著身子,側卧著望著他。他背靠著床頭板,下體發硬,他望著我。

他失望的對我說:「我知依D野,你冇得控制。但係我真係好需要你。」
我看著他的眼神,心有點痛。我知道他這幾天,怎也不會再進入我的。 ...
今次,我覺得佢有d衰,見你喊緊,仲要掃入你口
比著我,拿拿林幫你清潔啦

回覆 334# 的帖子

第一次吹就要妳口爆仲要吞埋,下集應該會爆埋妳後門:smile_34:
佢真係高手

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-7-22 10:35 PM 發表 查看引用來源
我捲曲著身子,側卧著望著他。他背靠著床頭板,下體發硬,他望著我。

他失望的對我說:「我知依D野,你冇得控制。但係我真係好需要你。」
我看著他的眼神,心有點痛。我知道他這幾天,怎也不會再進入我的。 ...
看到你,有點兒見到自己的影子,男人的甜言蜜語,是女人的死穴,
記得今次錯了,下次就別再犯同樣的錯!希望你開心快樂!

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-7-22 09:06 PM 發表 查看引用來源

多謝你
我自中學開始已很喜歡寫作
閒時也有寫日記隨筆
只是我之前沒有想過,我會這般詳盡地,將自己這三年的事,如小說般寫出來
多謝你追讀,我希望寫完之後,我會有個新開始
其實你寫之前已經開始咗人生嘅新一頁,
只係記憶唔能夠將佢好似粉筆字咁抹甩佢,
你越想將佢忘記,就好似越揮之不去,
講到尾你投放咗三年感情,斷估記憶中唔會只有性愛畫面,
仲有好多瑣碎事,只係你無講,或者已經重覆過太多次令到自己混淆當成只不過係發生過一次嘅一件事,
自己努力過,維繫過,痛苦過,或者事隔好多年,其實好多事都依然係記憶猶新,
可以短暫忘記舊情人講嘅說話,但好多事物,都會勾起一啲回憶,
有時我自己都會係街見到一啲情侶,或者一啲人去做一件事,
我突然又記得返,自己以前原來係同邊個去做過同樣嘅事,
依種感覺好困惑,但回想起又仍然著迷

口交唔係個個女性都接受到, 樓主願意咁做, 証明你當時真係好愛那男人

引用:
原帖由 drswift 於 2013-7-23 09:39 AM 發表 查看引用來源

其實你寫之前已經開始咗人生嘅新一頁,
只係記憶唔能夠將佢好似粉筆字咁抹甩佢,
你越想將佢忘記,就好似越揮之不去,
講到尾你投放咗三年感情,斷估記憶中唔會只有性愛畫面,
仲有好多瑣碎 ...
記憶中當然不只性愛場面,只不過,他為我製造出來的場面,主要都是。
否則,我不會叫自己做玩物。

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-7-23 02:02 PM 發表 查看引用來源

記憶中當然不只性愛場面,只不過,他為我製造出來的場面,主要都是。

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-7-23 02:02 PM 發表 查看引用來源

因為……佢好忙,冇時間陪你做其他野……
因為……佢好愛你,所以每次見你都想同你上床
因為……佢有家室,所以你地只能

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆