上一頁下一頁
發新話題

小妹很淫性....^3^ UP 13#~P23~P28~p39~P47~相,P9,P19

收藏  |  訂閱
860  123.3k

場景:午餐後J的家
炎炎夏日做咩好.....?我左向J既大脾望住電視
行街睇戲你又唔鐘意,又話唔想同人迫,咁仲邊有地方去!J無奈得很
我話不如去游水啦,點知佢又SAY YES喎!
哈!我仲唔啦啦趕執齊行裝咩~~
因為唔想浪費時間,所以我都會換左上身件泳衣先~
點有個好無禮貌既咸濕仔開門入黎
頂佢個仔....我件泳衣都未著暖佢就一手拉低佢
:smile_o05: 波波就彈左出黎啦....!!!
我:作死你呀,手多多!
J:大佬呀,點忍呀!
我.食蕉啦,你忍屎忍尿又可以忍成個鐘,哩D忍唔到
J個樣即刻變得好賤:係WO!要食飯後果WO!黎黎黎
(佢自動波張佢隻蕉令出黎餵我食)
我都冇拒絕照食可也!佢隻蕉一野就頂晒落我口到~
我個刻除左想嘔我都冇第個感覺!
之後我同佢講食蕉要咬左個尖尖嫁~咁哩隻蕉咬唔咬得嫁
佢話得~之後我就用牙向蕉頭到細細力咁磨,
唔洗一分鐘由BB蕉變左隻香蕉!OMG!!!!
我仲啦啦聲加張攻勢咩!
一手向Long long低到搓,一隻手又同個口一齊進攻隻蕉蕉,
快而淺,慢而深既節奏已經令J開始呻吟!
每次一聰到佢咁叫,亞妹都會自動波咁出水....!:smile_o05:
J最敏感既唔係蕉頭,而係Longlong底,
所以我都向個到進攻!用口含住左一邊~向口入面用利不停打圈~
一邊整完又到第二邊,袋袋咁就比我搞到濕晒,
亞j都已經忍唔到話:到我食後果啦,
一下就張我推落床:而加我要食紅提子!!
我:呀....!出面有人嫁
j:你岩岩咪又係咁!
唔洗好耐J已經手口並用!
一黎就張兩隻手指插入小穴!
因為我已經濕晒既關係我一D都唔覺得痛
我手都有向蕉蕉到一路郁,
我既慾火終於忍唔住:唔得啦...我想要呀!
J你想要我就要比你咪好數!
之後佢停晒手,我嬲嬲地起身拉返好件泳衣!
亞J就坐向床到睇我換衫,
我心有不甘,行埋佢到,攬住左佢條頸,
誇過佢對腳,之後自己捉住蕉蕉慢慢坐落去!
我地同時都呀左聲,J托坐我PATPAT,
一下一落!亞J一手又拉返低我件衫,
仲不停錫我Lin ,但當我知到佢就快謝我就即刻企左起身話唔做啦~
咁緊火既時候佢又點會放話我呀,
1~2~3就抱左我上張電腦枱,分開我大脾,好快一下就插左入黎
j向我耳仔邊喘氣,我唔敢哎出聲~
只好咬j既頸,每次一咬佢都每同樣大大力插入去\
電腦枱發出去add add聲,小穴既支支水聲
亞j用力抽插小穴既拍拍聱同急遽呼吸趕~
向哩次咁熱鬧既合奏下...亞J就出攻
我就再從新著返好D衫...(待續)

呀!打左好耐又打唔到入正題~大家唔好怪我呀><~
我會努力再打嫁啦~
不過都係個句~^^~有支持有得睇~^^~
好啦~我都要抖抖先~呵呵~

十卜左先睇 :smile_34:
引用:
原帖由 bibi8778 於 2012-8-6 10:17 PM 發表 查看引用來源
行街睇戲你又唔鐘意,又話唔想同人迫,咁仲邊有地方去!J無奈得很
因為唔想浪費時 ...

嘩~冇上黎一陣ja~發生咁多野呀~樓主冇事嗎?唔好唔開心啦,依度有好多人陪你嫁

引用:
原帖由 bibi8778 於 2012-8-6 10:17 PM 發表 查看引用來源
因為唔想浪費時 ...
留言都睇:smile_38:

good good
support u!!

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2012-8-6 10:18 PM 發表 查看引用來源
十卜左先睇 :smile_34:
哈哈~多謝:smile_o09:

引用:
原帖由 心煩小丑 於 2012-8-6 10:19 PM 發表 查看引用來源
嘩~冇上黎一陣ja~發生咁多野呀~樓主冇事嗎?唔好唔開心啦,依度有好多人陪你嫁

:smile_o06: 係呀....岩岩有人無視我囉~><~
咁當然都有好多朋友仔錫我既~^^~:smile_o11:

估唔到1返黎就有新文睇
我硬曬了:smile_13:

支持一下,我想問下你依家仲有同j一齊?

引用:
原帖由 俾比 於 2012-8-6 10:27 PM 發表 查看引用來源
估唔到1返黎就有新文睇
我硬曬了:smile_13:
哈哈...你硬晒咪就係對我最好既支持囉~^^~:smile_o09: THZ!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆