上一頁下一頁
發新話題

和下屬的第1次 (文:1,3,14,31...; 相 7, 31,32, 56)

收藏  |  訂閱
1.6k  661.3k

引用:
原帖由 earth2011 於 2011-6-22 09:37 PM 發表 查看引用來源
hey  sexboss,
我有 d 意見, 唔知妳會覺得受唔受.
第一, 現今既年代唔再同廿十年前一樣, 唔會太多人去在意男女年齡既差距. 唔明妳仲可以有咁守舊既思想. 如果 b 先生中意果個係 18 / 20 既女仔, 咁 b 先生既家人就 ...
呢位"引"兄分析得唔錯

引用:
原帖由 cm2007_hk 於 2011-6-22 10:30 PM 發表 查看引用來源
Boss 你好索喎, 皮膚又白, 腳又長, 簡直美女一名.

可能個樣成塊西咁呢!

引用:
原帖由 lp_hk 於 2011-6-22 09:37 PM 發表 查看引用來源

唔好意思,踩左妳前夫同前男友.其實我係講好多男人都唔能夠為佢地d女人帶來性福;反之,女人亦然.此乃上天作弄人.

以妳的智慧,妳心中了然,這可能是一無花果,但妳仍抱着一絲希望,那怕是那一丁點 ...
有d似佛偈,好玄下,不過又幾啱樓主聽喎

引用:
原帖由 teruterubozu 於 2011-6-22 08:59 PM 發表 查看引用來源

罵你這個抵罵的女人,居然被扣分! 算!

言歸正傳! 如果你所說的話是真的,我好鄙視你的為人。

自己有兩個仔都可以唔理,最緊要係sex???:smile_55:

你都成40歲啦,有咁大須要???:smile_04:

另外,如 ...
講嘢尊重吓人,唔係有失你尊貴會員嘅身份。

引用:
原帖由 earth2011 於 2011-6-22 09:37 PM 發表 查看引用來源
hey  sexboss,
我有 d 意見, 唔知妳會覺得受唔受.
第一, 現今既年代唔再同廿十年前一樣, 唔會太多人去在意男女年齡既差距. 唔明妳仲可以有咁守舊既思想. 如果 b 先生中意果個係 18 / 20 既女仔, 咁 b 先生既家人就 ...
其實香港唔係太多好似謝偉俊和白姐姐咁愛得撤底.  他有他的負擔而我亦有我以往一段不快的過去, 今日, 雖然和b君只可以偷偷摸摸的拍拖, 但兩人的相處開心就行了. 如果有一天, he bend the knee for propose, 這可能是我人生的bonus呢.  

可能呢個post放錯位,應該放響道德版呀,談情說愛版....呢個唔係最free既引版來既咩? 就算呢個係故仔,都真係引人入性呀!

期待泰國篇,樓主慢慢打,吾使急.............最緊快

引用:
原帖由 lp_hk 於 2011-6-22 09:37 PM 發表 查看引用來源

唔好意思,踩左妳前夫同前男友.其實我係講好多男人都唔能夠為佢地d女人帶來性福;反之,女人亦然.此乃上天作弄人.

以妳的智慧,妳心中了然,這可能是一無花果,但妳仍抱着一絲希望,那怕是那一丁點 ...
儍啦! 我冇介意. (當然, 性方面他真的令我滿足.)  但兩年嘅相處, 他真的教曉我很多東西. 他對感情很執着, 曾經叫佢去找一個更適合他的女人, 但永遠都是...一笑置之.
今日, 我仍和他很開心, 祝福我們就可以了.

P.S.  I do like your heading photo, the orangutan...

引用:
原帖由 lp_hk 於 2011-6-22 09:42 PM 發表 查看引用來源

你好似是外星人,不食人間煙火.
好彩我食人間烟火啫.  

快D出泰國之旅......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆