上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.0k

你係係咪用photobucket
係的話一係copy"direct link" 一係就browser上面成條address bar條link copy起佢

之後

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-8 04:51 AM 發表 查看引用來源

我平時唔露出都會咁著架不過我會入面著 D 好似 比堅尼架 BAR 後面一條幼繩個隻囉,要鮮色先好睇架嘛 !!
你話係咪
我見到呢D 會好有衝動~~HAHA~~我試過坐地鐵 ,見到個女仔又係著幼繩綁繩BAR~仲要大露背~~果時人多, 佢被迫企向我前面,背住我,咁我又衰,貪得意係佢落車時按實佢個繩頭, 佢一向前行就....跟住就咇咇咇 關門,冇仇報 ~~:smile_o11:

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-8 02:40 PM 發表 查看引用來源
我識放相上網呀,係吾識放上引版同整大頭相者,教我就向度教啦,我pm得5格成日睇吾到架,遲少少我開多個msn俾一直睇我post既你地好冇
好呀~~我要留名~!:smile_o06:

唔係好想你比佢插入…

大俠你真係衰格,不過我鍾意,哈哈!
引用:
原帖由 雁野大俠 於 2011-6-8 08:18 PM 發表 查看引用來源
我見到呢D 會好有衝動~~HAHA~~我試過坐地鐵 ,見到個女仔又係著幼繩綁繩BAR~仲要大露背~~果時人多, 佢被迫企向我前面,背住我,咁我又衰,貪得意係佢落車時按實佢個繩頭, 佢一向前行就....跟住就咇咇咇 關 ...

我都試過俾人拉開左,不過吾好咁衰啦,我就冇所謂姐,其他女仔可能比人望見會喊架麻
引用:
原帖由 雁野大俠 於 2011-6-8 08:18 PM 發表 查看引用來源
我見到呢D 會好有衝動~~HAHA~~我試過坐地鐵 ,見到個女仔又係著幼繩綁繩BAR~仲要大露背~~果時人多, 佢被迫企向我前面,背住我,咁我又衰,貪得意係佢落車時按實佢個繩頭, 佢一向前行就....跟住就咇咇咇 關 ...

回覆 52# 的帖子

haha, and then, what happen?

咁你點反應呀?!
引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-8 09:07 PM 發表 查看引用來源
我都試過俾人拉開左,不過吾好咁衰啦,我就冇所謂姐,其他女仔可能比人望見會喊架麻

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-8 04:47 AM 發表 查看引用來源
8/6 PART 2
小妹到左個時... 其實係 0 清醒架 ! 我 FEEL 到佢當時個身轉左向我後面度 ... 我 2隻腳合埋左咁跪左向地下
向佢2隻腳既中間 ... 我知佢JJ想插入去我妹妹度 ... 不過當佢向我耳邊講
男"靚女姐姐,係咪好 ...
下次唔好鬼叫呢間野啦....佢楊比其他伙記聽你就有排煩

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-8 02:23 PM 發表 查看引用來源
吾會啦,要做吾駛搞咁多野啦,佢太衰啦,大佬呀佢射落d湯比我飲喎,我吾係未吞過不過咁做令我好反感囉我連佢手機號碼都掉左
of coz!!!
做埋d小人行為....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆