上一頁下一頁
發新話題

~~無心的誘惑 (part2,3,4@P3,10,15 ***ending [email protected]***)

收藏  |  訂閱
365  107.5k

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-18 12:25 PM 發表 查看引用來源

哇,你估真係又摸唔係都摸咩?好似人地歡樂滿東華咁丫?即係乜?係又做,唔係又做囉!!!
梗係唔執輸啦~ 要踴躍捐書..慷慨解囊呀~:smile_30:

引用:
原帖由 CCandy 於 2011-2-18 09:40 AM 發表 查看引用來源

點認得呀 你張相又無樣睇~
約埋咪得lor

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-18 01:54 PM 發表 查看引用來源

約埋咪得lor
咁咪要組隊??

引用:
原帖由 Tweetyy 於 2011-2-18 01:31 PM 發表 查看引用來源

梗係唔執輸啦~ 要踴躍捐書..慷慨解囊呀~:smile_30:
下?踴躍捐"精".....慷慨解(陰)囊..........禾......啋啋啋!!!!:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04: :smile_o14:

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-18 02:38 PM 發表 查看引用來源

下?踴躍捐"精".....慷慨解(陰)囊..........禾......啋啋啋!!!!:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04: :smile_o14:
多多益善...少少無區

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-17 12:05 PM 發表 查看引用來源

唔...........入到浴室啦,例牌就一定係互相幫對方搽番,honey就最鍾意用搽滿番既手指插入我下面,插完前又插後,不停係下面遊阿遊阿咁,我投晒降喇,唔好咁啦,好衰袈...........咁我就會幫佢吹 ...
哇...........舒服死我啊簡直:smile_o12: 成個人無晒力咁係張床殊,仲回味緊頭先honey條係隻鮑鮑邊係咁打圈個種正發!!!!:smile_o12: honey見我休息佐一陣,咁我就又利用我既天賦本錢 - sexy body去誘惑佢喇,擺d sexy pose啦,S形啦,口啜手指啦,雙腳夾實但手仔遮住亞妹唔比佢睇到啦,全裸背向佢然後向前灣低上半身等佢可以full view咁欣賞我既長長白白滑滑既腿同後眼,直頭好似人地跳剛管舞咁,通常我一咁樣做,佢就即刻會伸個頭個黎我下面,再用條料我後面個窿..........哇!!:smile_o05: !!啊啊.........啊唔好啦,好.....好.......唔得喇........honey就係知我最鍾意比佢就係咁樣比佢奶晒全身,於是就繼續去馬,條就奶去整個圓圓白白既pat pat,順時針先奶,再逆時針奶........:smile_47: 再落去我對長腳,大脾啦,小腿啦,腳版仔啦,逐隻腳趾啦,佢話我腳趾最sexy, 隻隻白雪雪,好通透喎 ,跟住佢又發功喇,再由小腿奶翻上去,大脾,pat pat,小腰,背脊,再兜加拿大去前面玉女雙峰山頂,簡直愛不釋口......... ........啊,就死喇,老公..........佢未夠啊,再去我耳仔後面,頸啦,咀我兩惹啦,再落去事業線兜佐一振................佢條不斷上上落落,上完又落,奶完前又奶後,條好暖,好濕同好軟啊........不停係我個S形sexybody周圍遊,oh oh oh呢個時候我都通常會黎第二次袈喇,因為我自己都一路係殊自己用手搞緊我下面,honey都一路自己打自己袈.........啊一聲,我黎佐第二次喇!!!!

跟住緊係我幫翻佢奶啦,拿,學惹啦,亞妹lowBBling,你都要好似佢奶我咁奶翻個男人袈,知無?全身囉!!!仲洗問既,等佢覺得自己好似做緊黃帝咁先得袈,你就係淫賤西宮上佐身咁,不停奶上奶落,後眼都要照顧埋袈,獨龍轉honey就最鍾意喇,個咀仔就要好似墨魚咁吸實佢條惹,一feel到佢想射就停,唔比佢射,呢隻叫cum control,high死佢一定.........哦,唔得啦,老婆仔,唔.......唔好喇.......要...要出袈喇........咁我話,"記唔記得我話有份神秘禮物比你?" 佢點下頭,我話"你望下個衣櫃,睇下邊個係裡面一路偷睇緊我地做?

to be continued..............

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-18 03:52 PM 發表 查看引用來源

哇...........舒服死我啊簡直:smile_o12: 成個人無晒力咁瞓係張床殊,仲回味緊頭先honey條脷係隻鮑鮑邊係咁打圈個種正發!!!!:smile_o12: honey見我休息佐一陣,咁我就又利用我既天賦本錢 - sexy bod ...
噢...終於等到sexy 姐update report 喇....快d 教埋我點樣用個墨魚咀黎啜男人啦!!  :smile_o06:  應該話要一擊即中個隻...我要佢開口話"唔得喇...呀呀..." :smile_o01: :smile_o01:  但如果佢鍾意成條含呢?? 有冇咩招式教授下呀???:smile_o05:

引用:
原帖由 Tweetyy 於 2011-2-18 04:21 PM 發表 查看引用來源

噢...終於等到sexy 姐update report 喇....快d 教埋我點樣用個墨魚咀黎啜男人啦!!  :smile_o06:  應該話要一擊即中個隻...我要佢開口話"唔得喇...呀呀..." :smile_o01: :smile_o01:  但如果佢鍾意成條含呢?? 有 ...
N年前曾經外國有一套電影叫 "Deep Throat", 你就去租翻屋企不停睇佢七七四十九次,就會明白點做袈喇,當年我師祖九天眩女都係睇完之後教我袈喇!! :smile_o05: :smile_o12:

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-8 03:43 AM 發表 查看引用來源
見到大家D故事咁精彩,我都想分享自己係大學宿舍既"精彩"故事
要開新acc分享,以免比人認到!!

話說有一日如常上完堂去做GYM,
完左就返宿舍拿拿臨換衫沖涼
但係因為roomate走左唔記得關冷氣,所以我就除左衫諗 ...
\
好大隻呀ching~練左幾耐 :smile_o12:

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-18 04:32 PM 發表 查看引用來源

N年前曾經外國有一套電影叫 "Deep Throat", 你就去租翻屋企不停睇佢七七四十九次,就會明白點做袈喇,當年我師祖九天眩女都係睇完之後教我袈喇!! :smile_o05: :smile_o12:
《深喉》?! :smile_o04:

故事大綱:
《深入深喉》(INSIDE Deep Throat) 乃一齣解構1972年備受爭議的著名色情電影《深喉》(Deep Throat)的紀錄片,當中剪輯了大量熱辣露骨的性愛場面。....

我驚睇到要急call 肌肉男黎執返劑呀!:smile_o02:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆