上一頁下一頁
發新話題

分分鐘需要你~~ (加左相喇~~@ No.141)(再加多一張@No.521) 我好嬲呀 !!!

收藏  |  訂閱
618  72.1k

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-21 03:55 PM 發表 查看引用來源

梗係睇得出啦......
:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-21 03:58 PM 發表 查看引用來源

嘩~~好吸引添~~我都好想試下被口爆嘅感覺~~~奈何.........
奈何咩呀 ?

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-21 04:00 PM 發表 查看引用來源

可唔可以早啲今晚貼新相呀?聽日上唔到黎睇呀?:smile_o03:
要過左 100 先呀 !!! :smile_o01:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-21 04:05 PM 發表 查看引用來源

要過左 100 先呀 !!! :smile_o01:
但聽日先過,我就睇唔到新相吖痳… 可唔可以好人1次,今晚貼呀?:smile_o15:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-21 04:03 PM 發表 查看引用來源

奈何咩呀 ?
內子唔鐘意吹, 唔好話口爆, 吹都無可能.....唉..........

另外佢都唔鐘意我lam 佢, 但係我又勁鐘意lam 喎.......真係無奈到暈.....:smile_27:

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-21 04:08 PM 發表 查看引用來源

內子唔鐘意吹, 唔好話口爆, 吹都無可能.....唉..........

另外佢都唔鐘意我lam 佢, 但係我又勁鐘意lam 喎.......真係無奈到暈.....:smile_27:
車師兄咪少左好多樂趣囉?:smile_o12:

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-21 04:08 PM 發表 查看引用來源

咁都係幾無耐嘅....:smile_13:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-21 04:13 PM 發表 查看引用來源

車師兄咪少左好多樂趣囉?:smile_o12:
唉......唔好提啦......

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-21 04:15 PM 發表 查看引用來源

咁都係幾無耐嘅....:smile_13:
所以未話阿matt 好幸福囉......:')

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-21 04:07 PM 發表 查看引用來源

但聽日先過,我就睇唔到新相吖痳… 可唔可以好人1次,今晚貼呀?:smile_o15:
咁你咪後日先睇囉~~~ :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆