上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 30

收藏  |  訂閱
2.6k  58.9k

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-1-3 02:23 PM 發表 查看引用來源

多數刀係~~清醒D吧~
問世間...情為何物...??
只值600蚊1Q........:smile_o06:

引用:
原帖由 楊明綸 於 2011-1-3 04:03 PM 發表 查看引用來源

咁抵
抵唔抵見仁見智啦.
我得千零二千人工一個月, 差唔多啦:smile_34:

引用:
原帖由 temp4321 於 2011-1-3 04:02 PM 發表 查看引用來源

我起香港, 其實兩地註冊都係煩.
香港註冊, 就申請單程証麻煩, 大陸就結婚註冊時麻煩.
我暫時決定返去攪, 返去攪都係在香港申請D咩未結婚証明, 同埋返去比佢問長問短咁者我估 :smile_38:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-3 04:06 PM 發表 查看引用來源
你又想結呀:smile_30:
想做狼狗 ONLY :smile_35:

引用:
原帖由 temp4321 於 2011-1-3 03:46 PM 發表 查看引用來源

單位一個, 首期你俾, 最多一齊供:smile_45:
預埋我....哦...:smile_o01:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-1-3 04:11 PM 發表 查看引用來源

我暫時決定返去攪, 返去攪都係在香港申請D咩未結婚証明, 同埋返去比佢問長問短咁者我估 :smile_38:
你兩位啱哂咀形....:smile_38:

引用:
原帖由 temp4321 於 2011-1-3 04:11 PM 發表 查看引用來源

抵唔抵見仁見智啦.
我得千零二千人工一個月, 差唔多啦:smile_34:
E+物價飛漲 :smile_24:
企外+ 刀巧錫你 :smile_35:

引用:
原帖由 ricky_ston 於 2011-1-3 16:07 發表 查看引用來源

問世間...情為何物...??
只值600蚊1Q........:smile_o06:
C兄,是否有話想說,院長同龍E出去見客,這里還有護士同打雜,請講:smile_41:

引用:
原帖由 楊明綸 於 2011-1-3 04:14 PM 發表 查看引用來源

想做狼狗 ONLY :smile_35:
我想做一隻冇腳既雀仔....!!:smile_o13:

引用:
原帖由 楊明綸 於 2011-1-3 04:06 PM 發表 查看引用來源

咁豪

因住縱壞 比禾去 花園街 算
係我想去多過佢想去, 佢比較鐘意行花園街, 果日行幾行我已經想走, 佢最後果日返去好開心, 話香港都唔明有咩好玩, 去邊到都要坐車...最好笑係佢同屋企人傾電話...佢話係香港D人原來同廣州D人冇咩分別

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆