上一頁下一頁
發新話題

CA 4月9日 (六) 超值光豬淫k團

收藏  |  訂閱
915  47.7k

另外, 今團有芝華士飲..
可以說是超值:smile_38:

引用:
原帖由 andy_2008 於 2011-2-11 12:48 AM 發表 查看引用來源

yes, 為了保持質素, 一定要限制人數
去完你就明..
你想想. 如果我一團十多人,
試問你點樣唱ktv, 排都排死你:smile_38:
我是以質素及服務, 為帶團先決
Totally agree!!! 實在期待

引用:
原帖由 sexbsex 於 2011-2-11 00:52 發表 查看引用來源

Totally agree!!! 實在期待
另外, 人少去也可避免大家搶住揀女

引用:
原帖由 andy_2008 於 2011-2-11 12:53 AM 發表 查看引用來源

另外, 人少去也可避免大搶住揀女
咁又係,如果唔係都唔知要揀幾多個round先揀齊:smile_41:

引用:
原帖由 sexbsex 於 2011-2-11 00:59 發表 查看引用來源

咁又係,如果唔係都唔知要揀幾多個round先揀齊:smile_41:
我帶團是貴精不貴多...
所以我再下一團是4月

引用:
原帖由 andy_2008 於 2011-2-11 12:51 AM 發表 查看引用來源
另外, 今團有芝華士飲..
可以說是超值:smile_38:
頭痛頭痛:smile_19::smile_19:

引用:
原帖由 hoikeiii 於 2011-2-11 01:09 發表 查看引用來源
頭痛頭痛:smile_19::smile_19:
why ??
飲少少, 沒事的..
芝華士貴酒來的...
而家d年輕人既至愛..

請問仲有無位呀??:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 vhky0909 於 2011-2-11 09:25 AM 發表 查看引用來源
請問仲有無位呀??:smile_13: :smile_13:
咪 5 開心啦,閑日我同你去玩啦!:smile_o03:

我 5 飲芝仔,我鐘意飲 Glenfiddich㗎!
:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-11 11:07 AM 發表 查看引用來源

咪 5 開心啦,閑日我同你去玩啦!:smile_o03:

我 5 飲芝仔,我鐘意飲 Glenfiddich㗎!
:smile_o01: :smile_o01:
我都鍾意閑日去呀:smile_04: :smile_04: :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆