上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 26

收藏  |  訂閱
3.3k  74.2k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-21 13:58 發表 查看引用來源

問咁多做咩呀:smile_55: 想係上面包女牙:smile_55:  
系一品紅裏面包女

引用:
原帖由 怡和 於 2010-10-21 01:58 PM 發表 查看引用來源

矛 :smile_o03:豬晒

矛時間刨馬

又話 pm 禾 :smile_o06:
我揾5到你.... ....只比左y兄

引用:
原帖由 temp4321 於 2010-10-21 01:58 PM 發表 查看引用來源

3v兄, 我前晚都落左夜總會, 不過係深圳.
同埋條女去, 飲到咁上下以為佢訓著左, 咪狂抽座我friend既女水, 手都伸埋入去, 點知....
原來佢起度咋訓...乜都睇到晒....
:smile_30: :smile_30: 死得:smile_30: :smile_30: 今朝仲可以返到工.刀算係甘:smile_o11:

引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-10-21 14:01 發表 查看引用來源

我2房3千8

附近小唐燒烤咯,一品紅系水圍呀
港紙 咪成 四差幾

刀5平 :smile_o03:

巧似收到 香港電話信号

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-21 13:58 發表 查看引用來源

問咁多做咩呀:smile_55: 想係上面包女牙:smile_55:  
禾冰有本事y :smile_o05: ,2且 禾矛咁笨 :smile_o06:

(btw 你 g5g:  on 9 同 bun 7 有咩分別???? :smile_o15

2前撚過, 自g搬上去慳d

香港禾就黎矛本事住 :smile_o16:

引用:
原帖由 怡和 於 2010-10-21 14:10 發表 查看引用來源

港紙 咪成 四差幾

刀5平 :smile_o03:

巧似收到 香港電話信号
收到既算系,睇你住邊懂咯
我5棟無問題

引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-10-21 14:14 發表 查看引用來源

收到既算系,睇你住邊懂咯
我5棟無問題
禾去果頭反

禾用3

有時收到 有時5得

引用:
原帖由 怡和 於 2010-10-21 14:18 發表 查看引用來源

禾去果頭反

禾用3

有時收到 有時5得
一時時架

引用:
原帖由 怡和 於 2010-10-21 02:13 PM 發表 查看引用來源

禾冰有本事y :smile_o05: ,2且 禾矛咁笨 :smile_o06:

(btw 你 g5g:  on 9 同 bun 7 有咩分別???? :smile_o15

2前撚過, 自g搬上去慳d

香港禾就黎矛本事住 :smile_o16:
咪197一樣:smile_o04:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-21 14:29 發表 查看引用來源

咪197一樣:smile_o04:
5是呢

你咪同 龍EC 一擔擔 :smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆