上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 24

收藏  |  訂閱
2.3k  43.6k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-21 01:30 PM 發表 查看引用來源

唉......點索都無用......她介紹的.......用來昅實我......有無同上面那個有聯繫........
咁咪要躲响廁所講? 有少少客家佔地主喎! 但都係你自己問題,   另你點知新秘佢會係二五仔呀?

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-21 01:42 PM 發表 查看引用來源
:smile_o13: 同志們好~~
酒醒啦?  青哥:smile_15:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-21 01:46 PM 發表 查看引用來源
酒醒啦?  青哥:smile_15:
:smile_o01: y哥~~禾不朽都係半醉半醒架啦~~尼果中秋摘椰子計劃安定好未呢?:smile_o10:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-21 01:45 PM 發表 查看引用來源
咁咪要躲响廁所講? 有少少客家佔地主喎! 但都係你自己問題,   另你點知新秘佢會係二五仔呀?
:smile_14: 冰個介紹新秘比高總呀~:smile_14:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-21 01:36 PM 發表 查看引用來源

只享受過程:smile_o10:
一條龍車厎服務

我公司的車.....
引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-21 01:36 PM 發表 查看引用來源

禾矛貢快上喎:smile_o10: 你識人渣車架??:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-21 01:48 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: 冰個介紹新秘比高總呀~:smile_14:  
老秘既T-back幫

引用:

禾矛貢快上喎:smile_o10: 你識人渣車架??:smile_o06:
高總係CEO~企旗下巧多馬仔架~:smile_44:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-21 01:42 PM 發表 查看引用來源
:smile_o13: 同志們好~~
打風流工牙~老青~:smile_o10:

一早舊秘書就講明......亦對我說不要對新來的有任何幻想......
引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-21 01:45 PM 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆