上一頁下一頁
發新話題

3.12~~~~~~~~星期六CA派對

收藏  |  訂閱
621  33.9k

引用:
原帖由 kwc2003 於 2010-12-22 11:41 AM 發表 查看引用來源

幫囡囡睇全相係佢嗜好之一,唔係點會长駐CA,呵呵!
我又要說,我長駐的是CP,我兩個飯盒都在CP的。:smile_o05:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2010-12-22 11:45 AM 發表 查看引用來源

我地有無見過㗎???未見過,我會怕醜㗎喎!!!
你同 shinglee 師兄 confirm 一下啦,我應該是沒問題的,都是祖哥嘅主場是不是???:smile_o10: :smile_o10:
:smile_o15: 對!我主場是錦河!

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-12-22 11:44 AM 發表

我要說,CP的場,我才是熟一點的!:smile_o11:
貢點解唔去 CP 開性但派對嘅!!!

難道,女性仇家太多 ...  呵呵呵呵!:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-12-22 11:46 AM 發表

我又要說,我長駐的是CP,我兩個飯盒都在CP的。:smile_o05:
do you meant you are now in CP ???
:smile_o08:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2010-12-22 11:49 AM 發表 查看引用來源
貢點解唔去 CP 開性但派對嘅!!!

難道,女性仇家太多 ...  呵呵呵呵!:smile_o01: :smile_o01:
可能係怕CP飯盒女友太多一晚会應付不了

引用:
原帖由 Dupplo 於 2010-12-22 11:45 AM 發表 查看引用來源

我地有無見過㗎???未見過,我會怕醜㗎喎!!!
:smile_o10: :smile_o10:
你地三個,兩個是好人、一個是好淫,應該會好啱傾既!:smile_o01:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-12-22 11:56 AM 發表

你地三個,兩個是好人、一個是好淫,應該會好啱傾既!:smile_o01:
嗱嗱嗱,講清楚先,邊個係好人,邊個係好淫!!!

唔講清楚我會嬲㗎!!!

:smile_o06: :smile_o06:

回覆 314# 的帖子

24號點玩法???

引用:
原帖由 playplayja2 於 2010-12-22 12:16 PM 發表 查看引用來源
24號點玩法???
你有什麼建議呢?:smile_o10:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010/12/22 12:17 PM 發表 查看引用來源

你有什麼建議呢?:smile_o10:
咁你24號上左去, 第二日仲會唔會一齊坐車呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆