上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.2k  45.0k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 06:04 PM 發表 查看引用來源

亞仔~~係企自己唔想放呀~~快d揾夠走啦~~想做成世咩~~:smile_42:
洗濕個頭...冇得走啦...比我還掂都係...做到冇得做為止

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 06:02 PM 發表 查看引用來源

熟黎計~就要打折......比佢d朋友喎~~:smile_30:
:smile_30: :smile_30: 五折:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-18 06:05 PM 發表 查看引用來源

不會...佢只會叫你買野比佢(300-1200)到
咁冇問題喎...就係唔想現金交易...感覺上好D:smile_o01:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-18 06:06 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: 五折:smile_30: :smile_30:
FOC呀...:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 06:03 PM 發表 查看引用來源

上吧...幫我做鳩佢...記住同佢講係我派你去既...唔洗比面:smile_o01:
咁遠~~計埋車錢~~貴過禾係馬交冲涼喎~~:smile_38:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 06:04 PM 發表 查看引用來源

我唔信柒頭牙叔不如一個後生仔囉....:smile_o01:佢先大我3年唔夠:smile_o11:
吓佢大個里 佢地只看$不看樣:smile_39:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-18 06:06 PM 發表 查看引用來源

洗濕個頭...冇得走啦...比我還掂都係...做到冇得做為止
撈偏都想洗手行老正啦~~更何況做g~~揾一筆夠返老家搞d生意仔做好過啦~~

夠鍾收鋪.明天請早 :smile_o07:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-18 06:13 PM 發表 查看引用來源
夠鍾收鋪.明天請早 :smile_o07:
大家咁話~~:smile_o07:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 06:10 PM 發表 查看引用來源

撈偏都想洗手行老正啦~~更何況做g~~揾一筆夠返老家搞d生意仔做好過啦~~
鄉下做生意托咩...做我生意都賺得多過返鄉下做生意啦:smile_o01: 又唔洗生財工具...自己就係:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆