上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  37.0k

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-7-9 02:01 AM 發表 查看引用來源
Thankyou 龍兄

金仔,吾好諗咁多喇,趁在依家回復自由身,一於玩餐勁既,莞式桑拿/光豬K/落吧界女/SEXPARTY,玩到盡,OK:smile_o11:

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-9 04:29 AM 發表 查看引用來源

去靈實診所 :smile_38:

預約 最多幾日
多謝你呀,我去刮下料先:smile_o03:

引用:
原帖由 temp4321 於 2010-7-9 10:01 AM 發表

你講起spa, 我年前有晚同個朋友起深圳9流流諗住去SN但又唔知定, 突然諗起好似睇過廣告金中環有SN,
去到見到一間寫住678, 入到大堂座底都心知不妙, 點睇都係一間正骨場,
即係搵個男服務員問下.....他也是介紹我們 ...
我昨晚一個人........都用了1500......

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-9 04:32 AM 發表 查看引用來源

普通柱左 補番就得啦

智慧牙 唔痛 果隻就5洗 mok
明白:smile_o06:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-9 09:57 AM 發表 查看引用來源

有關係嗎???
有公價嗎???
你做咩式咩價值.
小費比幾多.
落樓要過千嗎?

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-9 04:38 AM 發表 查看引用來源

你果衰仔包 :smile_22:

你帶cap帽 口罩 咪得law :smile_44:

e+ 你肯帶 禾刀矛時奸 :smile_42:
咩事咁忙呀:smile_o10:

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-9 04:38 AM 發表 查看引用來源

放心啦 :smile_38:

你去多幾次 巧快沉 :smile_30:
我又要沉:smile_o05:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-9 10:04 AM 發表 查看引用來源

1500,  我地每人只係各簽100小費....

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-9 10:01 AM 發表 查看引用來源

金仔,吾好諗咁多喇,趁在依家回復自由身,一於玩餐勁既,莞式桑拿/光豬K/落吧界女/SEXPARTY,玩到盡,OK:smile_o11:
光朱k,禾真系未試過,好似接受唔到,怕不能集中唱歌

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-9 10:04 AM 發表 查看引用來源

1.5k咩都無??? :smile_o04:

我系女下次都叫你再搵我啦....... :smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆