上一頁下一頁
發新話題

女經理話:下次小心D啦 15/11 #648更新

收藏  |  訂閱
729  603.2k

出唔出ga???

引用:
原帖由 free_hkben 於 2010-7-3 11:09 PM 發表 查看引用來源
師兄
病好未
等你繼續

........X2:smile_38::smile_38::smile_38:

可能比經理睇到呢個POST:smile_30: :smile_30:
我都等左好耐la

各位

早排有D工作和私人事,加上身體唔好所以無心情update
經我細心諗過,我怕傳下傳下比人知我係邊個,所以以下部份內容會刪減

響各自散ban後,我同經理一架的士走直到酒店我地住果層,到各自返房,大家都無野講過
返到房一陣電話響:一陣沖完涼過黎
我立即答:係
收線後..有D奇怪感覺,但..係咪都要沖涼啦,咁沖囉
但一路沖,"小虎"開始唔生性,開始硬,仲係好硬果隻,但內心係有一種講唔出奇怪感覺

沖完涼穿件簡單衫褲,走過去佢房"咁鐘仔",佢開門係著酒店浴袍,即時諗:佢黎真呀
個心大力跳多幾下,唔知點算咁行入房,始終係我日日見住既上司,我唔知點適應尼個環境

佢開左酒店房支酒,一人一杯,比我,望到我個樣,同我講:支酒開公司數
我心諗:我唔係驚支酒邊個比錢,其實你想點呀

佢拉我去床邊,佢成個人上左床,我坐床邊,一邊飲,一邊問我:話我知,果晚你點搞我
咁由佢響的士嘔,我解佢褲頭鈕直到搞掂自己走,一五一十講佢知
一邊同佢講,都係望住佢個鼻同咀,唔太敢直望佢對眼,望下望下,其實佢皮膚都幾好,飲左酒仲紅卜卜都睇得下

講完佢話:而家清醒你黎多次
我:吓
佢:果晚你咁大膽今晚你唔係唔敢呀?
我:.....
我內心...果種唔知點奇怪感覺,又一次出黎...
佢:同我解開件袍
解開後內裡係一件短tee短褲,見到短tee係突點即係內裡真空,有少少包包,佢人瘦,相對心口係大,但一日未見真包,唔敢下定論
第一次見到佢對腳,原來幾靚仲好白,唔明點解從來無見佢著裙,任何時候都係長褲,真浪費
佢:你摸下我對腳,我照做啦,佢對腳除左白仲係滑,無la無損無肥肉,真係靚,一邊摸一邊望佢,佢合埋雙眼,岳高頭斗大氣,當摸到大比到膝頭之間,佢叫左出黎,望下我,見到佢塊面紅得好緊要,眼水汪汪,lim埋個咀,個樣好姣但又有少少唔份氣,咁我輕手D用手指hi下hi下佢大比到膝頭,佢對腳din下din下,好得意

之後我好似果晚咁坐佢後面,佢埃住我,我申手入佢褲頭,同果晚一樣,一邊響內褲外邊掃下掃下,一邊聽到佢大力呼吸,我個心都幾enjoy架,
佢條under仍然係咁滑,應該都係靚野貴野,
跟住掃多一陣,落到佢粒紅豆外邊(仍然係隔住內褲)佢下面已經係濕晒,手指由陰唇摸下摸下慢慢向上tick,佢又tick一下成個人跳一下,跳得十零廿下
佢:好辛苦呀
我:??
佢:到唔倒(高潮),好辛苦呀
佢:除左我條褲
我心諗咁快埋牙? 果一刻,我既懷疑又興奮,從"小虎"的反應又再"硬板板"就知自己個心點諗

除左佢條褲,本想隨手隨埋自己條褲,點知佢講
佢:錫我下面吖
我:.....
雖然我好樂意做,但果種唔知點既感覺,又出來了

鍾意品玉,因為可以一邊為對方服務,一邊欣賞對方既辛苦又興奮表情,係一種味覺及視覺享受,以前幾個女友都有份,每一位的反應,表情,及陰液味道都係唔同

我"櫃"響床上坐,用對腳墊高佢臀部,品玉開始了,佢陰毛唔多,但三角位好滑,一邊品玉(外陰)一邊格住件衫搓波波(唔掂乳頭),間中鑽入陰道口,
佢:哎...好舒服...係啦...woooo...
起初好細聲哎,但到突然在陰蒂及乳頭同時打圈,每打一圈佢打一下震哎一下又大力斗氣,真係好好睇好好聽,圈一陣,停一陣,跟著上下三點一齊向上tick一陣,又停一陣,見住佢情緒,肌肉,臀部,聲浪,隨著打圈和tick下tick下,停頓再行動而收緊放鬆,果種控制慾成功感咩都返晒黎
佢:哎吔...好舒服...哎...原來...
我心諗:原來...??
佢哎多一陣,我圈多一陣,佢打大冷震,高潮來了,開始哎得好大聲,我當然唔比佢停,繼續響用條利響陰蒂輕輕捽,尼下佢癲啦,佢想縮,我唔比,拉住佢下身(驚比佢踢,之前女友試過,幾痛),佢又來望住我,但感覺上帶住仇視又唔份氣眼光,高潮真係來了,保持住,佢下身收縮左幾下,完了,過程有十幾秒,跟著放鬆,之前陰道收緊,而家放鬆D水流開始出黎,味道同高潮之前係唔同,
全個高潮過程,佢一路都望住我
本來想繼續食水蜜桃,但佢話:唔好呀唔得啦
我:點解
佢:好敏感,斗唔到氣,比我斗順條氣先
我心諗,斗順條氣,係咪繼續比我食先?

待續

C兄終於更新啦!!:smile_o06:

引用:
原帖由 hsbc-tiger 於 2010-7-5 03:49 AM 發表
各位

經我細心諗過,我怕傳下傳下比人知我係邊個,所以以下部份內容會刪減

響各自散ban後,我同經理一架的士走直到酒店我地住果層,到各自返房,大家都無野講過 ...
樓主終於返黎:smile_40:
果然佢真係想黎多次
樓主肯定又刺激又緊張!
唔知遲d返返工個陣會唔會係office曳曳呢:smile_44:
繼續期待樓主既待續篇!
希望樓主有個好既身體!開開心心

引用:
原帖由 jackielam 於 2010-7-5 04:29 AM 發表
C兄終於更新啦!!:smile_o06:
師兄甘夜重未訓:smile_14:
hou住樓主個post:smile_30:

你老細攪嘢都好似order 人做嘢咁,咁cool,好難頂。

引用:
原帖由 hsbc-tiger 於 2010-7-5 03:49 AM 發表 查看引用來源
各位

響各自散ban後,我同經理一架的士走直到酒店我地住果層,到各自返房,大家都無野講過 ...
hi, Tiger.

Finally got your update!!

You ok? Please take good care ar!

引用:
原帖由 triumphwin123 於 2010-7-5 05:52 AM 發表 查看引用來源
你老細攪嘢都好似order 人做嘢咁,咁cool,好難頂。
Not really!

Indeed they have the relationship between boss and staff, it is really not easy for his boss to ask he fxxk her! That's why she did so!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆