上一頁下一頁
發新話題

~覺得自己真係好衰女~

收藏  |  訂閱
508  51.5k

回覆 338# 的帖子

決定左喇,不過要走既人唔係ex,而係 C ,放生佢都係件好事,唔再任性,佢想留就佢可以留,佢想要走既,我開埋門俾佢~

始終女人都係會選擇愛既人吧~希望 C 終有一日會成為這位人~

回覆 339# 的帖子

哈~我個POST都冇咩SEX既~:smile_35:

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-11 04:36 PM 發表 查看引用來源
決定左喇,不過要走既人唔係ex,而係 C ,放生佢都係件好事,唔再任性,佢想留就佢可以留,佢想要走既,我開埋門俾佢~

始終女人都係會選擇愛既人吧~希望 C 終有一日會成為這位人~
祝你好運

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-11 04:36 PM 發表 查看引用來源

我衣家都系決定佢要走既我會由佢走XD

回覆 343# 的帖子

我諗自己都會趺得好傷,因為鬼叫我愛既男人,唔係一個好男人咩~

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-11 04:42 PM 發表 查看引用來源
我諗自己都會趺得好傷,因為鬼叫我愛既男人,唔係一個好男人咩~
你唔跌 你唔會醒架 岩架喇 你去啦 盡情享受你得到架啦 同埋 你用 引用啦 咁會易睇好多:smile_30:

引用:
原帖由 worldchocolate 於 11-4-2010 16:42 發表 查看引用來源
明知衰都仲去 回頭是岸啦 施主

引用:
原帖由 CCandy 於 2010-4-11 04:47 PM 發表 查看引用來源

明知衰都仲去 回頭是岸啦 施主
我就係知道佢唔係一個好男人,但係的確佢對我好好~

傷完痛完就會識醒XD ..;

岩你同我-,-"

引用:
原帖由 ah嘉 於 2010-4-11 04:48 PM 發表 查看引用來源
傷完痛完就會識醒XD ..;

岩你同我-,-"
希望真係醒到,但係我個個唔會再傷害我囉~連鬧我都唔敢~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆