上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  52.9k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-5-5 09:17 PM 發表 查看引用來源

雖然我係周杰倫fans...但搵佢扮小龍又真係太過份喎....係咪堅料黎嫁:smile_41:
今日apple講,
打又唔打得,戲又唔得,都唔知搵佢做乜:smile_o08::smile_o08::smile_o08:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-5-5 08:50 PM 發表 查看引用來源
熨斗俠2,都係ray文先生鍾意睇,我就麻麻,佢on9,唔通又同佢on9咩!!:smile_04: ...
第一集我都鍾意睇,
今集真係麻能麻,
不過佢on9我地都要陪佢woo,
佢好似都成日陪你on9 o個woo:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-5-4 22:39 發表 查看引用來源

以前不難..現在貴了...:smile_44:
哈...經濟差左...佢反而貴左...:smile_45:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-5-5 02:35 PM 發表 查看引用來源
iron man2 麻麻地:smile_27: :smile_27: :smile_27:
好多多餘戲,d壞人又好易比佢攪掂,
葉問3比周杰倫做李小龍,:smile_39::smile_39::smile_39:
唔係化,擺睇:smile_34::smile_34::smile_34:
IRON MAN 2 我未睇.........:smile_13:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-5-6 05:22 PM 發表 查看引用來源

IRON MAN 2 我未睇.........:smile_13:
未睇好快d睇喇,好好睇架

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-5-6 05:22 PM 發表 查看引用來源

係呀,快D睇呀,D戲好快洛畫,如果未睇,下个星期有DVD啦:smile_29:

引用:
原帖由 rayrayray1222 於 2010-5-5 11:57 PM 發表 查看引用來源

哈...經濟差左...佢反而貴左...:smile_45:
人係會進步既

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-5-6 08:37 PM 發表 查看引用來源
係呀,快D睇呀,D戲好快洛畫,如果未睇,下个星期有DVD啦:smile_29:
5蚊都要諗下買唔買,,,

聽晚又要蒲...:smile_43:

整裝待發, 準備去搵孖女:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆