上一頁下一頁
發新話題

12.25 (六) 唱 K 團 ~~~~聖誕夜 狂歡時~~~~

收藏  |  訂閱
939  49.1k

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-1-22 11:44 PM 發表 查看引用來源

等我明天問下佢,果日攪咩先!:smile_o10:
呵, 你聴日問下佢啦, 我地羸左嗰間中房仲同佢換左2打酒寄存添呀~~:smile_40:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2010-1-23 12:13 AM 發表 查看引用來源

呵, 你聴日問下佢啦, 我地羸左嗰間中房仲同佢換左2打酒寄存添呀~~:smile_40:
我知邊過唱羸左....不次la佢合唱先:smile_o13:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-1-22 05:52 PM 發表 查看引用來源

FUN兄,明天CA唱K啊!考慮成點呢?GO GO GO啦! :smile_o03:

DAVID兄,你不是去了坐14日呀?:smile_o07:

各位老相好,如你有幸見此留言,又想JOIN,請馬上CALL我!:smile_o13:

過了明天,囡囡就大舉 ...
大吉利是咩:smile_o01: 你想我做:smile_o10:

引用:
原帖由 神州行 於 2010-1-23 01:09 AM 發表 查看引用來源
大吉利是咩:smile_o01: 你想我做:smile_o10:
就快升級做至尊會買bor:smile_o10:

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2010-1-23 01:19 AM 發表 查看引用來源

就快升級做至尊會買bor:smile_o10:
還差91分呀:smile_o10:

[quote]原帖由 vincentchow630 於 2010-1-23 01:19 AM 發表 查看引用來源

總有唔夠100分就升級做尊貴會bor

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2010-1-23 01:21 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 vincentchow630 於 2010-1-23 01:19 AM 發表 查看引用來源

總有唔夠100分就升級做尊貴會bor
YES:smile_o12:

大家早呀!!
今日凍左好多呀!!
著多件衫先好去蒲呀:smile_38:

引用:
原帖由 神州行 於 2010-1-23 01:33 AM 發表 查看引用來源
YES:smile_o12:
好快就比你追到la:smile_o04:,陣間係CA見:smile_o13:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2010-1-23 09:50 AM 發表 查看引用來源
大家早呀!!
今日凍左好多呀!!
著多件衫先好去蒲呀:smile_38:
多謝提醒啊!你都記得幫婷婷著多件衫,你地不要經常不穿衣服啊!:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆