上一頁下一頁
發新話題

沉船沉到無得救 :我和她在深圳的故事(Update:P.23,P.34,add details P.52)

收藏  |  訂閱
931  102.2k

引用:
原帖由 谷一招 於 2009-10-13 12:30 AM 發表 查看引用來源
歡場末必無真愛,不過以你的朋友和同事來看,如果知道你女友是這種出身,你將會成為他們的話題,那又何必呢!老婆係比朋友睇,女朋友係用呢攞威,無論你條女幾靚對你幾好都好,日子久了你都會在她身上找到一些 ...
這個問題我重複考慮了很多編…以目前黎講我唔介意佢地會典諗…而知道既亦都只係我最好果幾位同事朋友…多謝師兄意見

根本就你介意條女係雞
就算今日勉強一齊
第日諗起咪又係有條刺
你鍾意既只係佢副架生,而唔係個人

引用:
原帖由 香港代表隊 於 2009-10-13 12:44 AM 發表 查看引用來源
禁之後其實發生左一件事令我對佢既信任度大減(關於佢夜場份工)。而家根據返以上我對佢既描述同我同佢相處既嘢,我誠懇地想聽聽各師兄既意見,因為年真係有諗過同佢一世。另外想知有無師兄會响福田玩多 ...
我上得深圳玩果D朋友佢全部見過,無可能搵番自己朋友試

重複一次,走罷啦,
你個幾千根本唔夠佢買衫,
他估做小姐好過癮呀? 佢有心的, 加上你愛情的魔力,
再加上你應承的包月費(雖然唔多),
唔係貪慕虛榮的話, 早就唔做啦.
人地點我唔知, 可能我好彩, 我自己想沉過的女,
大部份都同我講叫我走, 不論什麼原因,
佢地根本改變唔到, 如果真心鍾意你,
一定唔會在生活無困難的情形下同客出街.

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-10-13 11:19 PM 發表 查看引用來源
首先澄清我唔係係度呃分…同埋我都唔知D分有咩用。只係想誠懇同師兄對話先回得禁密,如果有師兄介意我只好講句敬希勿插…因小弟只係新手唔知規矩,唯有只Highlight一D重點黎回…講返有D師兄想知道發生既果件事:     ...
過去就過去, 唔好再成日諗返以前既事, 接受就一齊, 唔比佢返工就唔會再發生, 我都好希望佢接受你既offer, 否則..........你同佢講呢個係你底線, 祝你好運!

引用:
原帖由 PGM~3 於 2009-10-13 01:02 AM 發表 查看引用來源
樓主, 我同你果 case 差唔多, 我都係 27左右, 個樣自問都過得去, 只不過我搵一萬, 你就搵二萬二, 其次我女朋友係做 sales (賣衫, 連鎖店)
依家我同我女朋友一齊有 5 個月 la, 係今個月開始租屋住(南山, $2100/mth 人 ...
師兄,你既案例絕對唔同,因為你女友係做正行的,唔同我果個…

引用:
原帖由 atobellini 於 2009-10-12 09:25 PM 發表 查看引用來源
師兄, 我未睇晒, 睇了一少半, 知道你條女是四川人, 搵老婆或女朋友, 千萬不要找四川人, 四川女人對性方面, 睇得好無所謂. 我在大陸做廠, 一般四川籍的女人, 我是唔請的,
中呀師兄!! 不過當然唔係全部係咁.

引用:
原帖由 谷一招 於 2009-10-13 01:13 AM 發表 查看引用來源
C hing 請先睇完孝哥張帖再想一想自己,我覺得你條女係喜歡你的,因你們年齡相约,樣子又ok,但最重要係佢知道你的經濟能力,禮金五皮就是最好的証明。                                                      ...
講堅,我覺得你朋友為何會不知道佢條女係鄉下有男朋友?同埋可
以去佢鄉下搵返d錢返黎…我覺得你朋友個勢似俾人呃多d

引用:
原帖由 alanwu123 於 2009-10-13 01:16 AM 發表 查看引用來源
師兄你又話自己點樣沉﹐點樣愛條女﹐我覺得完全係假的﹐你月入兩萬幾﹐你叫她吾好返份工﹐但又吾幫她交租﹐生活費又吾俾﹐試問她又何以為生啊﹐人地之前都試過兩次叫你幫手交租啦﹐你都係度扮傻﹐真係太小氣啦﹐你同 ...
依你所講言則我俾錢佢就變左當佢係雞…

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-10-13 11:19 PM 發表 查看引用來源
首先澄清我唔係係度呃分…同埋我都唔知D分有咩用。只係想誠懇同師兄對話先回得禁密,如果有師兄介意我只好講句敬希勿插…因小弟只係新手唔知規矩,唯有只Highlight一D重點黎回…講返有D師兄想知道發生既果件事:     ...
冇話對與錯, 之前我都同個邪骨技師一齊, 佢地有時冇辦法唔騙你去跟人開房, 你都要考慮下佢o既情況.
1) 佢老家要佢寄錢養佢
2) 你宜家都未講過一定會包佢
3) 佢地冇乜學識, 青春有限, 去到廿五就冇野好做, 賺唔到錢. 宜家都唔賺錢得幾時
佢其實已經比晒面你, 你上去點都唔去上班, 陪你又一蚊都冇, 所以你唔起度, 如果真係有d熟客, 跟佢出去開房賺番d錢, 都係可以明白. 佢知道問你比錢, 你一定覺得佢騙你錢, 但佢又要襯後生儲d錢, 所以有時跟本佢一定要去做.

你問我最後我同個技師點, 當然係分手收場, 我明白佢出去賺錢, 都係因為唔想直接問我取錢, 但我個心都接受唔到呢d事實, 心亦是愛, 但也要分開. 兩地文化的差異其實很大, 有時你要代入佢地角度來想, 先會明白箇中道理. CHING, 祝你好運

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆