上一頁下一頁
發新話題

連輸幾舖,唯有係三個男仔fd面前除Tback.............(已更新part 2 #314)

收藏  |  訂閱
789  370.7k

我都好想係妹妹妳輸,
輸咗妳就要係妳班朋友面前DIY,
咁妳就可以俾妳既朋友,
見到妳淫蕩既表情........

反而我好想知道妳bf同妳講咗D咩?
相信妳同阿飛會再有新故仔

睬...蝕底晒囉:smile_o04:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2009-8-13 11:52 AM 發表

好耐冇見喇~
你身材越來越好哩
係呀,真係好耐!我都係近排先上返黎,因為宜家係外國讀書,都無咩機會玩電腦。
哈哈,我身材就一樣無變啦,想肥少少就真因為想對波大D:smile_30:

so hot post
want to be some one in this story le

次次睇你d posts 都覺好正

好孩子...12:00仲唔訓:smile_o04:
引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-13 12:12 PM 發表 查看引用來源
係呀,真係好耐!我都係近排先上返黎,因為宜家係外國讀書,都無咩機會玩電腦。
哈哈,我身材就一樣無變啦,想肥少少就真因為想對波大D:smile_30:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2009-8-13 01:53 AM 發表 查看引用來源
第二個round一開始,阿飛坐我對面玩,另外兩隻死野又好似唔執輸咁坐埋係我對面
佢地三個知道我除左undie,我梗係知佢地想昅到我裡面喇,我一路搖骰盅,對腳一路間唔中小小開合,引佢地望下,佢地既眼光又好齊,我打 ...
姣得妳丫!!
一個字"勁"呀

引用:
原帖由 office妹妹 於 2009-8-13 01:53 AM 發表 查看引用來源
第二個round一開始,阿飛坐我對面玩,另外兩隻死野又好似唔執輸咁坐埋係我對面
佢地三個知道我除左undie,我梗係知佢地想昅到我裡面喇,我一路搖骰盅,對腳一路間唔中小小開合,引佢地望下,佢地既眼光又好齊,我打 ...
真係引死人咩:smile_o16:
攪到我真係想同妳試下呀:smile_o10:

引用:
原帖由 st999631 於 2009-8-13 12:16 PM 發表
好孩子...12:00仲唔訓:smile_o04:
好孩子...12:30仲未訓:smile_30:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-13 12:12 發表 查看引用來源
依家都好好睇喇
唔駛再大都好夠睇頭哩~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆