上一頁下一頁
發新話題

我好中意買唔同款式ge underwear ga xd有相ps唔好pm我,pm爆左!31/8更新了,多

收藏  |  訂閱
649  127.2k

引用:
原帖由 wancy322 於 2009-8-4 12:40 AM 發表 查看引用來源
其實我喺hk人眼中唔稱得上係靚or索,
但唔知點解,d外國人覺得我好靚:smile_13:
由其係巴基c坦人,8,9成人街上見親我都會聊我:smile_42:
前排有日搭mtr,
有個巴仔一見到我就狂聊我,
之後仲講埋唒d18+嘅 ...
支持先....
仲有冇下文.....:smile_13:

引用:
原帖由 熟男 於 2009-8-4 11:41 AM 發表 查看引用來源

支持先....
仲有冇下文.....:smile_13:
呢件事冇下文,
不過我下次出post會講下喺mtr比人抽水嘅經歷~

引用:
原帖由 wancy322 於 2009-8-4 11:43 發表 查看引用來源

呢件事冇下文,
不過我下次出post會講下喺mtr比人抽水嘅經歷~
都ok woo
looking forward to read

引用:
原帖由 wancy322 於 2009-8-4 11:43 AM 發表 查看引用來源

呢件事冇下文,
不過我下次出post會講下獱mtr比人抽水賫經歷~
不如咁啦...你今日上我屋企...咪可以有野post啦:smile_o05:
我依貓比你都唔覆人既:smile_o03:

你個body ok喎!:smile_13:

死啦...岩岩睇完你的相..唔見左好多子子孫孫:smile_o03:

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2009-8-4 11:47 AM 發表 查看引用來源

不如咁啦...你今日上我屋企...咪可以有野post啦:smile_o05:
我依貓比你都唔覆人既:smile_o03:
xx啦你...我忍左你好x耐,
唔該唔好再留埋d膠言膠語喺呢個post到

引用:
原帖由 wancy322 於 2009-8-4 00:40 發表 查看引用來源
開頭就話我男扮女,
本小姐實實在在前前後後左左右右
都係女仔囉唔該!
話完我係仔就話我吹水,
我打呢個post出黎都只係想分享我嘅經歷姐,
早知會比人話我就唔x post上黎啦!
如果再有人話我吹水作大之類嘅話,
我就del post & 唔再出post!
算la...呢區有d人係咁...:smile_o10:

唔好因為呢d人影響自己...:smile_o06:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-4 11:25 AM 發表 查看引用來源

我條腰唔幼架,羅又大,點夠阿妹咁索呢???
甘咪即係羅大波大???正呀:smile_47:

引用:
原帖由 瘋侶社 於 2009-8-4 11:52 發表 查看引用來源

算la...呢區有d人係咁...:smile_o10:

唔好因為呢d人影響自己...:smile_o06:
係咯 ,,,, 最緊要post 得開心^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆