上一頁下一頁
發新話題

怪獸公司微朋友會------part 8

收藏  |  訂閱
1.5k  24.6k

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-7-22 12:50 PM 發表 查看引用來源
好火呀~~~
我要反哂所有枱~
:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:
:smile_o04: 麥事..邊件旦散激親你...我幫你拖佢出去打:smile_22: :smile_22:
引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-22 12:50 PM 發表 查看引用來源

咁又唔同....交換睇下吖
:smile_o01: :smile_o01: 梗係...........仲要搵最醜既比你睇呢

引用:
原帖由 kaman488 於 2009-7-22 12:51 PM 發表 查看引用來源

咩事...女人:smile_o01:
我都唔知發生咩事, 一入到佢就見到佢講我喇, 叫個大空男小心d 我喎
我diu 完佢之後就死機, 之後追返post 都唔知發生咩事喇

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-22 12:52 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 麥事..邊件旦散激親你...我幫你拖佢出去打:smile_22: :smile_22:

:smile_o01: :smile_o01: 梗係...........仲要搵最醜既比你睇呢
咁你咪又著數左...我比張靚既你睇喎

唉..........10年....真係差咁遠:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-22 12:51 PM 發表 查看引用來源

做乜今日咁快既
佢要慳D錢黎帶我同澄澄去夜總會呀:smile_30:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-22 12:52 PM 發表 查看引用來源

我都唔知發生咩事, 一入到佢就見到佢講我喇, 叫個大空男小心d 我喎
我diu 完佢之後就死機, 之後追返post 都唔知發生咩事喇
咪仲勁過我尋日:smile_o05:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-22 12:55 PM 發表 查看引用來源

咁你咪又著數左...我比張靚既你睇喎

唉..........10年....真係差咁遠:smile_39: :smile_39:
我成世女..最索而家架啦OW~:smile_o04: :smile_o04: 我剩係可以搵到醜既比你睇:smile_o03:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-22 12:55 PM 發表 查看引用來源

佢要慳D錢黎帶我同澄澄去夜總會呀:smile_30:
怕佢咁慳法胃痛呀

引用:
原帖由 kaman488 於 2009-7-22 12:55 PM 發表 查看引用來源

咪仲勁過我尋日:smile_o05:
2種唔同死法, 我響往尋日o個種死法:smile_o05:

各位好!你地食飯未?我就重未!

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-22 12:52 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-22 12:51 PM 發表 查看引用來源

發生咩事
兩個講是非的八婆~比死貓我食~火到我~:smile_o02: :smile_o02:
不過我人品好,大把人信我,我唔怕佢地~:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆