上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊年齡18+男女都得(第八回)留意第一頁活動詳情

收藏  |  訂閱
1.5k  28.5k

引用:
原帖由 ghostghost鬼 於 2009-7-10 10:12 AM 發表 查看引用來源

賣音響唔好做咩~其實我以前好想做買賣2手發燒音響呢行~因為自己幾鍾意玩~做呢行可以聽唔同既音響配合;咁你想轉邊行..
我先死一年前開始讀財富管理,比晒錢就海嘯,好灰啊,好多master都無野做,而家應該會轉去做地產,我學左一年睇風水添,只係想緊去邊間做同地點。我之前係做零售管理,做乜產品都無分別,不過好勞氣,壓力又好大先想轉行。
嘩其實你地呢度都好多人下,介紹下自已先,新朋友jeff,住在景湖,最鐘意去洋成打邊爐:smile_o06::smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-10 10:30 AM 發表 查看引用來源

:smile_o13: 我一直都係誠實既小妹黎...
睇得出吖

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-10 10:28 AM 發表 查看引用來源

上次佢自認既
哦~~我仲以為你偷睇tim~~:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 jeff9968jeff996 於 2009-7-10 10:31 AM 發表 查看引用來源

我先死一年前開始讀財富管理,比晒錢就海嘯,好灰啊,好多master都無野做,而家應該會轉去做地產,我學左一年睇風水添,只係想緊去邊間做同地點。我之前係做零售管理,做乜產品都無分別,不過好勞氣,壓力又好大先 ...
洋成我未去過呀, 好好食架??

引用:
原帖由 ghostghost鬼 於 2009-7-10 10:33 AM 發表 查看引用來源

哦~~我仲以為你偷睇tim~~:smile_47: :smile_47:
緊係唔係啦...呢D 野我係唔會做架

引用:
原帖由 jeff9968jeff996 於 2009-7-10 10:31 AM 發表 查看引用來源

我先死一年前開始讀財富管理,比晒錢就海嘯,好灰啊,好多master都無野做,而家應該會轉去做地產,我學左一年睇風水添,只係想緊去邊間做同地點。我之前係做零售管理,做乜產品都無分別,不過好勞氣,壓力又好大先 ...
:smile_o04: 甘多門手藝呀你

引用:

哦~明白~地產都唔錯;你學左一年風架,你覺得自己惦唔惦呀..有時間就幫我睇下喇~~哈哈

引用:
原帖由 ghostghost鬼 於 2009-7-10 10:37 AM 發表 查看引用來源

哦~明白~地產都唔錯;你學左一年風架,你覺得自己惦唔惦呀..有時間就幫我睇下喇~~哈哈
最主要都係呢句

追唔到POST:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-10 10:29 AM 發表 查看引用來源

係諗起, 但唔係掛住嘛

你睇完又係唔係諗起OR掛住老婆呀?
唔止tim,仲有d親人~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆