上一頁下一頁
發新話題

《再也不禁欲了》聊天吹水站😜

收藏  |  訂閱
4.9k  163.7k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-19 18:26 發表 查看引用來源

Yes 不能同意更多

幫我拎tissue, 幫我倒杯水, 雖然我會話唔駛, 但作為男人係應該要咁樣提出
呢d 係基本o既性交禮儀

同日常生活一樣, 食完飯唔好等女人請你幫手執碗, 自己offer 左 ...
就是嘛~所谓gentleman就是这样来的
如果要我们女人说了才会做的,那跟木头有什么差别

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-20 07:55 發表 查看引用來源
每一次都是要蛇蛇帮你善后
邊關我事吖!你問咋嘛!😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-19 18:38 發表 查看引用來源

我估對方會覺得冧就真!
又係果句, 情趣野: 由原本唔識, 即係之前上床從來都冇咁做過, 忽然一次o黎一套新o既招式
對方問你點解會咁做, 你答佢係睇咸片學o既, 見咁樣男生好似更加舒服, 專登學o黎俾你享受

另一個 ...
这样哦。。。那我下次有机会的话,我问问他好了
反正他是医生,可以借这个理由问他一些医学问题

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-2-19 18:53 發表 查看引用來源

係唔係指............

1. 中文名:冠狀溝
    別稱:陰莖頸    含義:龜頭下側的那條溝是冠狀溝

2. 匯陰.........以女性身體形容, 即陰道同patpat 之間的一條小小短徑部位

對嗎 ? ...
对不对我就不知道了,但是。。。奇怪的知识又增加了不少

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-2-20 06:13 發表 查看引用來源
嘩。。。性愛博士開番talk啦😆
原来香蕉哥哥的性爱博士哦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-20 06:27 發表 查看引用來源

Maybe, 總而言之口交最講求o既係passion, 技術都仲係次要, 呢個係我個人o既理解當然懂得少少異性身體構造同敏感點係可以加分, 但用口去啜另一個人o既性器官嘛,
本身就係一種好喜歡或者對人好渴求o既表現, 所以pass ...
我的话就是。。。如果对方愿意帮我口交,然后我舒服的话,我就会愿意帮对方

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-20 07:57 發表 查看引用來源
邊關我事吖!你問咋嘛!😂
蛇蛇不是也说了让你来解释嘛?

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-20 08:16 發表 查看引用來源
蛇蛇不是也说了让你来解释嘛?
佢都解釋咗啦,我就冇謂獻醜!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-20 08:20 發表 查看引用來源
佢都解釋咗啦,我就冇謂獻醜!😬
哪有献丑的啦 而且我好多好多东西都不知道,献丑的话也是我先吧?

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-20 08:21 發表 查看引用來源
哪有献丑的啦 而且我好多好多东西都不知道,献丑的话也是我先吧?
我意思係蛇蛇已經解釋得好清楚啦!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆