上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.5k

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-21 11:20 PM 發表 查看引用來源
唉~~~ 好嘈丫~ :028: :028: :028:
好嘈呀 !! 甘我.....我收聲啦!!!!!!!:026:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-21 11:21 PM 發表 查看引用來源
小白公 ..............................甘夜去邊黎??????????????????????????
:030:
去咗機房~ :028: :028: :028:
真係好嘈丫~ :028: :028: :028:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-21 11:21 PM 發表 查看引用來源

好嘈呀 !! 甘我.....我收聲啦!!!!!!!:026:
咁不如你做手語丫~ :096: :096:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-21 11:24 PM 發表 查看引用來源

去咗機房~ :028: :028: :028:
真係好嘈丫~ :028: :028: :028:
5怪得啦!! 下次再去機房 ...帶耳塞!

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-21 11:25 PM 發表 查看引用來源

咁不如你做手語丫~ :096: :096:
哦 ....甘我去學成先再出現啦!!!!! 打攪哂 :027:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-21 11:25 PM 發表 查看引用來源

5怪得啦!! 下次再去機房 ...帶耳塞!
呵呵~
注意工業安全至緊要~ :034:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-21 11:27 PM 發表 查看引用來源

哦 ....甘我去學成先再出現啦!!!!! 打攪哂 :027:
快d去學添丫你~~~ :034: :034:
到時有一技防身都唔錯~ :097:

時間係 12 點喇

人去樓空 獨突一人

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-21 11:45 PM 發表 查看引用來源
人去樓空 獨突一人
一個人咪好囉~
靜靜地~ :025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆