上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.0k

胸型好靚呀😍
ps遮住lin的小圖好得意

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-5-10 06:35 PM 發表 查看引用來源
今朝如常一早起身煮早餐俾老公食 佢出咗門口之後我就上返床瞓,一直瞓都晏畫3點半終於肚餓到醒咗. 唔知點解今日覺得好攰,好唔想郁,但係實在太肚餓,所以諗住好快咁去屋企附近間茶餐廳買D野食同順便買D餸 for 今晚煮飯.

起身嗰時連衣櫃都懶得入,見到櫈上面有件tshirt就隨便穿咗上身就出門口. 落到街發覺好多人眼望望我,本身以為因為自己嘅極度頹廢,成"pek"屎嘅look所以先引來咁多嘅目光 ...
靚!可以PM 原圖嗎?

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-5-10 06:35 PM 發表 查看引用來源
今朝如常一早起身煮早餐俾老公食 佢出咗門口之後我就上返床瞓,一直瞓都晏畫3點半終於肚餓到醒咗. 唔知點解今日覺得好攰,好唔想郁,但係實在太肚餓,所以諗住好快咁去屋企附近間茶餐廳買D野食同順便買D餸 for 今晚煮飯.

起身嗰時連衣櫃都懶得入,見到櫈上面有件tshirt就隨便穿咗上身就出門口. 落到街發覺好多人眼望望我,本身以為因為自己嘅極度頹廢,成"pek"屎嘅look所以先引來咁多嘅目光 ...
借問聲樓主會去邊區買餸🤓

好誘人呀,可以親身望就好啦

身型更顯得玲瓏浮突 :smile_47:

引用:

支持好身形  白T透光現晒形

男人一定眅啦

引用:

超級引人,掂!

真係誘惑到呢

引用:

Just too gorgeous looking. 好鍾意,好羨慕妳老公

咁廷對波加飛釘,簡直無敵,等你Pm濕身原圖比我^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆